Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, kod nas je najbolje. Sve sto se kod nas desava, je najbolje na svijetu! Ja ne znam zasto drugi ljudi zive van Sarajeva...eeeej, Sarajevo je naj, naj!!!!
kakva glupost. stranaca je malo na festivalu. sve domaca raja (sarajevo i ostali gradovi) i malo regije. a sto se tice posjete izgleda da jazz fest ove godine dozivljava najsvjetlije trenutke
ma šta kažeš lutko,pa šta bi ti, da gledaš hollanda i scofielda za cenera? jednom godišnje ako ne možeš ili ne želiš priuštiti to, (a voliš muziku itd...) onda stvarno ne znam... pa ne sviraju svakog petka u pivnici pa da kažeš što je puno puno je.
Pa lokalci i ne dolaze. Ja sam svake godine minimalno na 1-2 svirke i nije mi zao dati novac, s obzirom da se radi o dosta kvalitetnim muzicarima. Vecina publike su stranci. Ali eto mi volimo cice mice i ostalo i da je jeftino pa eto ko voli nek izvoli. Ne mozes dovesti nekoga sa strane i naplatiti ulaz cenera. Ne zaobilaze nas organizatori sto smo bosanci, nego sto znaju da ne mogu naplatiti uz najbolju volju svirku. Zato ako hoces kvalitetnije svirke da gledas onda moras skoknut do Zagreba ili Beograda. Jazz fest je jedino desavanje vrijedno pomena u BiH a najmanje bosanaca na njemu.
Ovogodisnji jazz fest je konacno udario temelje elitistickog festivala. Za cijene karata malo je reci da su previsoke. Ovakav potez direkcije sigurno ne doprinosi vecoj posjeti koncerata nas lokalnih postovaoca ovog festivala. Stranci uzivajte!!!