Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The Metropolitan Museum of Art Olovo
Yi iz provincija ste sami krivi,Niko nema nista protiv kulturnih dogadanja u provincijama ali dajte im normalna imena!Npr, "kalesijski zvuci" je normalno ime,A sad, da su ga promjenili u "Khalesia East- Bosnia Country Music Festival" ,to bi bilo smijesno!Znaci , do vas je
Oprosti, ali mislim da si ti veci "provincijalac" sa takvim razmisljanjem od gradjana BiH koji zive u "provincijama" ;)
CFF_ cekrcici film festival!
ti zivis u hadzicima mala i do tebe ne dopire ni gras ,kartu jos nisi pocijepala jer tabanaš pa se onda provozaš ....
Cemu ironija da male sredine imaju neke kulturne dogadjaje!? Bar su u pitanju cestiti i posteni gradjani BIH od kojih dobar vas zivi i uziva blagodati "velikog grada".
Vareš open 2015