Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super je ovo da imamo negdje otici u augustu a da nije zatvoren prostor
united moves festival-bio sam na ovom festivalu u francuskoj, bilo je preludo dolazim u sarajevo 100%, tamam je tada i SFF
glavni sponzor je Anna Maria Pertl
ja mislim da bi ovo moglo biti fino
trebalo bi od ovog \"festivala\" napravit nešto i sa mladjim dj-evima. zovnut zvijezde u usponu, a ne samo standardni \"main stream\".
hahahahaha-Motzart je kralj XD
\"Nakon nekoliko godina stagniranja u organiziranju muzičkih festivala moderne urbane muzike u Sarajevu\" Moderna urbana muuzika? dj marko nastic i njemu slicni hahahahahahahaha Koja je ovo selendra od drzave. Koje glavni sponzor? Bobar?
Kao što ZMAJ rece ovo bas ima potencijala, bude li se neko zajebavao ZMAJ će ga spržiti na haubi
Ovo ce biti odlicno. Ocekujem mnogo od ovog festivala, organizatori imaju potencijal.
prolazio sam jučer pored muzeja, vidim već postavljaju binu, to je na terasi i atrijumu muzeja. preludo će ovo izgledati.oni topovi i granate i ono DJ na topu zadaje
e konačno nešto i kod nas da dode, ovo malo baca na futuru
UNITED MOVES FESTIVAL GOOOOOOOOOOOOOO
Citala sam o ovome ranije, ovo ce izgleda bas biti predobro izvodaci su sa exita
Ovo ima da lomi, marko nastić nastupa
\"Dio prikupljenih sredstava od festivala namijenjen je obnovi Historijskog muzeja BiH.\" Ovaj dio je laz obichna...