Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li doticni gospodin navesti izvor svojih navodjenja?Most je u svjetskom kulturnom naslijedstvu i tu ostaje. Ako treba poslacu vam navodjenja direktora odjela za isto. Zasto objavljujete vijesti bez bilo kakvih provjeravanja i kosultiranja u Unesco-u?TO NIJE NOVINARSTVO NEGO DOPUSTANJE IZVJESNIM, DA VIDE SVOJE IME NA INTERNETU. Stalno sam u toj medjunarodnoj agenciji za nauku, kulturu i obrazovanje i tako nesto nikada nisam cula. Sto ne pisete da komisija zasjeda u Kanadi?TAMO SE TREBA ODLUCITI O SUDBINI MEHMED PASINOG MOSTA i posebno, o stavljanju spomen ploce, u sjecanje na 3000 ubijenih gradjanja muslimanske vjeroispovijesti! da posjetim : jedan poljski cineast je snimio film o tim pogubljenjima, prikazan po cijeloj Evropi. Pisite o pravim sadrzajima i prestanite objavljivati ne dokazane \"rekla kazala\"! Vasem web magazinu \"Radio plocnik\" nije potreban. Steta sto se povodite za tipovima kojima treba reklama. Ovo se ne odnosi na osobu koja siri ovu vijest, nego na neke politikante sto hoce biti vazni, dok ne znaju srediti probleme u vlastitom postojanju. Sa sestrama alapacama, primitivnim opajdarama koje izigravaju velike umjetnice a snimljene su u zabavnim ali vulgarnim pozama i bez odjece, dok u Sarajevu izigravaju postene zene. Slike i filmovi kruze Parizom, iako su stari vise godina. Pozdrav Dz. M.
Pa pobogu dal ima ova drzava predjednika,dal ima umjetnika,gradjani mostara idite pa vristite s mosta dok vas ovi sto su na vladi ne cuju! Ljudi iz cijelog svijeta dolaze vidjet najljepsi most na svijetu,a oni sto su mu najblizi boli ih G***** da taj most bude zasticen!
nije kvibek nego kvebek