Izložba najljepših fotografija
8
Una - rijeka koja oduzima dah
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Una kraljica, najljepsa na svijetu, tu sam se naucila plivati kao dijete:)
mislim da treba i u Sarajevu napraviti izložbu pod nazivom : \"Miljacka - rijeka koja zaustavlja dah\" xDD
A jel taj Kulen Vakuf isto na Uni?
Meliha duso jes se ti kad krknula u Uni?
@del piero interesantno je kako nisi primjetio ove kompleksase i njihove komentare o uni i krajini, prvi su. vi stvarno imate taj problem da omalovazavate sve sto seze dalje od vase tramvajske pruge, i onda se cudis kada neko uzvrati istom mjerom. sarajevo jeste glavni grad i ima svoje cari, sto ne znaci da negdje nesto u bosni ne moze biti ljepse. pogotovo kada su prirodne ljepote u pitanju. sa unom se nikada ne moze porediti. malo postovanja prema drugome ne bi vam skodilo. pozdrav i uzivajte u zivotu, obolicete od ekrana, tipkanja i zllobnih komentara.
@Plox Una i njene pritoke i jesu proglašene nacionalnim parkom (NP \"Una\"). A vi Sarajlije sve poredite spram sebe, pa normalno je da je Una koja nije zagađena industrijskom vodom bude ljepša i čistija od drugih rijeka, npr. Bosne, Krivaje, Spreče itd. BiH se ne proteže samo od Baščaršije do Ilidže, kao što neki misle.
vidim da ovdje ima i krajisnika koji su u sarajevu iz nekog razloga... vjerovatno zaradjuju novac ne razumijem zasto koriste svaku priliku da \"s.e.r.u\" po sarajevu????? ako ga ne volite barem ga postujte jer je iz VASE ZEMLJE... (trebali ste svoje kom.plekse ostaviti kuci)
Moželi u Kulen Vakuf ????
Zelm se udati u Bihac:)
Steta sto nema kakva nuklearna elektrana pored Une da ispusta radioaktivni otpad, mozda bi pomogla krajisnicima i njihovim umovima.
kakvo neznanje ovo sto vidite da je voda cudna nije photoshop to se zove duga ekspozicija tehnika kojom se slika (guglajte) a ovaj sto veli da je treba proglasiti nacionalnim parkom - facepalm (epic one) Una je proglasena nacionalnim parkom :D
Rodni kraj :) Treba je proglasiti nacionalnim parkom xD A mozda je i najcisca rijeka na Balkanu... Kakvo je samo jadno ovdje u Sarajevu na Vrelu Bosne kad gledam ove slike i uporedjujem... Tuzno...
Una je najljepsa rijeka na svijetu i oko toga nema price. Svi oni koji kazu suprotno, pricaju gluposti i vjerovatno je nikada nisu vidjeli, proveli neko vrijeme pored nje i osjetili njenu ljepotu i cistocu... Iako me je zivot odvojio od te rijeke, i odveo me na neku drugu stranu, Una ce ipak ostati jedna i jedina u mom srcu...zbog nje se vrijedi vratiti u svoj grad...u moju Bosansku Krupu.
predobre slike, umjetničke pravee
biscani, cuvajte tu prirodnu ljepotu... nama su u sarajevu davno zagadili vrelo bosne a nekada sam pio vodu iz samog izvora (zagadili je megalomani sa otpadnim vodama iz svojih hotela a vlada naravno sve podrzava za koju KM)
Preljepa hrvatska zemlja
Najbolje su mi ova sa dječakom i djevojčicom, i ona sa srcem!