Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo kćerka posrnule pjevačice Alme Čardžić? Koja se poslije katastrofalne karijere upustila u političke vode :)
@JoseDeLaMata Pratio sam njenu karijeru od samog početka. Na početku, zakopčana do grla, karijera nula, poslije se malo otkopčala, karijera nula, onda se skinula malo više, karijera nula. Onda se u politiku dala, i tu joj je karijera nula, ali se ona i njen suprug tamburaš obogatiše.
Pojma nemate o kome pricate :) nisam cerka nikakve pjevacice ;) al mahala je cudo ;) bujrum na izlozbu da se upoznamo :p Nije sramota izaci iz kuce i prosetati gradom - prije nego nekoga ili nesto popljujes ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve besposličari
Imam i ja neke stare armature pa cu iznjeti sutra u grad i rec da je umjetnost
Ko ih voli nek ih vodi kuci! koliko su djece iskasapili i traume doživjeli !!!!
Žice u atelje, jer ako tu bude do ponoči rastrgaće je čopori divljih kerova i nju i tu žicu...e jedino ako bude treštala muzika ko iz pakla kako to inače znaju pustiti, e onda će sve proći dobro...
Nemamo dovoljno pravih, jos ih treba od zice praviti.
kao da nemamo dovoljno bijesnih lutalica na ulici pa sad treba ljude strasiti i skulpturama pasa lutallica
Oćel ujest'?
Lijepo! Bravo!
ko da nam nije dosta kerova lutalica in vivo sad jos poceli skulpture stavljat
Kada imas necega previse, nije interesantno,postaje beznacajno.
ja mislim da je lezbejka
Bravo Una!
Svidja mi se ova djevojka simpa je da li je slobodna :)
Ovo je predobro..respect