Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@UN Sakrijes se iza nadimka, iza kompjutera, iza navodnika i neargumentovanih fraza, vrijedjas i pljujes - a pricas o moralu. Idi trazi profesionalnu pomoc.
@UN Halo ba Hasiba, vrati se na postanski salter i ne seri. Sta ti je cura kriva? Trunes u BH postama i plujes na svakoga koje ista postigao u zivotu. Ko je tebi kriv sto nisi u ratu radila u UN-u? A htjela si, ali mogla nisi.
LJUBOMORA je cudo, je l\' de UN? hihi
@UN Ne znam kakvo ti je zadovoljstvo i satisfakcija lijeciti svoje frustracije lazima o osobi koja je kao i mnoge druge mozda samo radila u UN-u. Bolestan si u glavu i to podobo. Nema ti pomoci.
bez mahalanja molim. uostalom, koga briga... divno pjeva! veselim se koncertu :)
Teske rijeci. Nadam se da si svjestan kakvu tezinu imaju tvoje rijeci. Ovako anonimno i bez ikakve odgovornosti.
Ne mogu nikako da je smjestim u ozbiljne muzicke tokove. Znajuci njene \"moralne\" karakteristike UNPROFOR-ske jeftine djevojke za zabavu, nikako da se otmem tom utisku i bez predrasuda uzivam u pjesmi koju interpretira. Koliki nivo morala ili bolje receno etike je pri doticnoj pokazuje cinjenica da je bila u ratu predebela. Zar je to moralno u gradu hodajucih izgladnjelih kostura? Toliko o \"umjetnici\" Amiri!