Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Harise!
pocni vjezbati ona slova sa tackicama iznad ;D
Bravo mladi covjece,sve najbolje u zivotu ti zelim i puno uspjeha u radu!
Teski amater u svemu sto radi... likovno nepismen i to sam svojim rijecima potvrdjuje... svako se danas naziva umjetnikom!
Svaka čast, ovo je prelijepo.
Ja sam spreman i evo krećem za njemačku sad
Jako lijepo! Ali u Bosni se titula kaligrafa daje prebrzo najčešće zbog neznanja o (arapskoj) kaligrafiji, Haris niti ima učitelja za ovu umjetnost niti ima idžazetnamu/diplomu da bi ga neko oslovio kaligrafom, što se kaligrafije tiče to su amaterski radovi. Iako izgleda ovo lijepo, on nije kaligraf niti može ikoga podučavati kaligrafijom. Još je veći problem ako on sam sebe oslovljava kaligrafom u tekstovima, intervjuima.. Tu mu zbog ega ne može niko pomoći. 🙂
Bravo care..aferim
Ovo je tekst za Bajram a ne za ove praznike.
Bravo rodjak !!
bravo majstore, Sandžak i Bosna do konačnog ujedinjenja 🇧🇦⚜️❤️
Umijetnik.. svaka cast. Nastavi tako.
Voli coek slikat, nek slika !