Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Realista . Makoliko htio biti i ostaviti dojam da si pametan ,nacin obracanja uzvisenom Bogu ostavi svakome da se ispovjeda po svom svetonazoru ili inace se zelis baviti misionarstvom tj popovanjem to ostavi svojoj porodici.Ja sam Bosnjak .po vjeri musliman i ovo ti napisah cistim Bosanskim jezikom i pismom.
A koji muzej u svijetu može sam da plati grijanje ? Rijetko koji. A država ne doprinosi ni osnovnim troškovima . Proguglajte malo, ovo se radi i vani.
Daleko je ovo od Umjetnost!!.. Ovo je buvljak teski!!
ovo je gomila zgubitana i neradnika, kakva umjetnost... kakav muzej to ne postoji vec pola godine :D :D
a sto su nam hobiti predstavili?
super, svaka čast za ideju, nadam se da će svakog mjeseca biti organizovano!
super još da ste na vrijeme obavijestili narod možda bi vam neko i došao
I onda halabuka kako propadaju... U kojoj se jos drzavi ijedan muzej bavi odrzavanjem \"flea marketa\" tj. narodksi receno buvljaka. Ove iste standove gledamo vec 10 godina. Ne potcjenjujem trud ljudi koji kreiraju i porizvode ove didje-midje (lafo umjetnost) i pokusavaju ih prodati....boze moj, takvo je vrijeme. ALI, kada se u to uplete Historijski muzej i od toga se jos pokusava napraviti prica i veliko djelo, e onda se stvarno trebamo zapitati ko je tu skrenuo s uma... Jer ce sutra opet kukati kako ih zatvorise, a bave se svime i svacim, uglavnom totalno nebitinim i nerelevantnim, a najamnje onim cime bi se trebali baviti.
Svim Bosnjacima ciji su preci bili Hriscani zelim Sretne nadolazece Hristove Praznike-Bozic i Novu godinu. ! Zelim im da Hriscanske praznike,koji dolaze, provedu u molitvi za pokajanje grijeha ! \'\'Kad podjemo spati, Boga cemo zvati, i Hriscanstvo prizivati, ko zlo cedo svoju mati, da cemo mu vjeru dati, svoje grjehe okajati\'\',
džidže-midže za uha i za mindže
http://www.klix.ba/images/klix-team.jpg