Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Objekcija 100% si upravu. Ovaj narod je extra glup, busa se grbom s ljiljanina a pojma nema svoju istoriju. Ne zna Bosnjak da je cirilica njegovo pismo isto ko i sto je Srbima, ne zna glupi Bosnjak da je na Kosovu polju 1389 godine Srpska vojska pod vodstvom Lazara i Bosanska vojska pod vodstvom Bosanskog Vojvode Vlatka Vukovica porazila Turke i ubila im Sultana a danasnji SDA polumozgovi lizu stopala Turcima i ostavljaju im Bosnu u amanet. Ne kazu za nas dzabe glupi Bosanci
Prohvatam tvoju tvrdnju da si glup. Šlušaj ovo: I tako oni vratiše Turke u Anadoliju i oni ne zavladaše našim prostorima nikada (meni ovo jednostavna logika).Potomci tih hrabrih ratnika bi danas nama da uskrate pravo na izbor vjere. Kasnite sa pameću za nama nekoliko stotina godina, žao mi vas!