"Umin ormar" u galeriji BlackBOX
0
Uma otvorila izložbu i povela posjetioce u razgledanje
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj ne s.e.r.i zivota ti i idi uhvati se clanaka o maldicu i slicnima ... tamo su pozeljni bas takvi \'umjetnicki izrazi\' ... fulio/la si temu!
Za ljubitelje ovog prekrasnog performansa su otvorene dvije velike galerije na pijacama Otoka i Ciglane. Izložbe su prodajnog karaktera a prikupljeni novac ide isključivo u džepove vlasnika štandova koji će 90% prihoda odvojiti za dalji razvoj ovog nevjerovatnog \"umjetničkog\" izraza. Koja je ovo ložiona, ko u visokoj peći jbt.
sidje Bubooooo :D sala....svaka cast,ne moze papak znati sta je umjetnost...Sarajevo je uvijek bilo i biti ce grad umjetnosti...bilo da je rijec o muzici,slikarstvu,filmu,pozoristu.....srce Sarajeva
Vrazova 5 :)
Citat iz novina: Belma LIZDE-KURT Gibitak sina „Moju bol razumije svaka majka“ - shrvano je i glasom punim tuge kazala bh. glumica Belma Lizde-Kurt povodom nesretne smrti svog desetogodi{njeg sina Jana Isaka. Tragi~na pogibija dogodila se pro{le sedmice u Kanadi, gdje je dje~ak bio u posjeti rodbini kada se prevrnuo u kajaku na jezeru.
SVAKA CAST BOG VAS BLAGOSLOVIO NEKA SE NESTO EDUKATIVNO DESAVA ZA OVU NASU DJECICU A NE SAMO CAJKE TURBO FOLKERI PUCANJA NEKA BAR NAJMLADJI UZIVAJU CESTITAMO
Veoma maštovito i lijepo osmišljeno, svaka čast
I sve bi bilo savršeno da ste se sjetili da stavite i adresu galerije.
Zao mi je sto nismo uredjena zemlja, Belma mi od glumackog posla ne bi ni stigla baviti se dizajnom. Ali i ovo je zanimljivo.
suuuperrrrrrrrrrrr respect
najs
nevjerovatno...samo cu reci : wtf ?????