Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je da ste prešutili ovaj "podvig". Kasnimo previše. Sasvim je normalno, standard, da muzej(i) ima (ju) ove sigurnosne sisteme.
Nakon 129 godina postojanja muzeja uveden protivpozarni alarm i video-nadzor ccc. Pa taj video-nadzor treba da je u kolekciji muzeja obzirom kad je izmisljen.
..a u Zetri klimu obezbjeđuju čistaćice koje otvore vrata sa svih strana dvorane da naprave propuh. Za gašenje vatre spremne su ratne deke sumnjivog datuma proizvodnje, vjerovatno one iz Vijetnama.
Dobro se neko sjeti kraj tolike zaštite srušenih džamija sa čučlavcem po Sarajevu. Jer ono ka Zemlajki muzej je nacionalni spomenika sa njim se sad može ko sa Tašlihan hanom !