Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stecak
tu tuuuu tuuuu tutirutiii
Primitivizam i neznanje sve tri religiske skupine samo vode u sramotu !
Haha, Turci se brinu za stećke. Bolje ostavite stećke na miru, a glancajte svoje džamije. Uostalom mogu kladiti da ste uništili sve stećke na kojima su bili križevi.
http://www.politika.rs/rubrike/exyu/Stecak-koji-je-nadvisivao-dzamiju.lt.html EVO O OVOME PRICAM ! PROCITAJ I SVE CE TI BITI JASNO KO NARAUSAVA I KAKAV IDENTITET BIH ! :)
@Pipo Samo da te informisem da se neki stecci u okolini Mostara i Stoca uklanjaju od strane Muslimana i to samo zato jer su u obliku krsta ili imaju iscrtan krst !
Zabrinjava? Osim sto ubiru novac i gledaju svoje licne interese, sta Komisija i druge nadlezne institucije rade po tom pitanju, ne samo kada su u pitanju stecci, vec i drugi kulturno-historijski spomenici? Toliko toga je unisteno i ugrozeno samo u proteklih desetak godina i za to niko ne snosi odgovornost.
Neobrazovanost i primitivizam su najveci neprijatelji zdravog razuma i zastite kulturnih spomenika , primitivcima je lakse izvrnuti kamen nego procitati knjigu !
Vrijeme je bilo da se ovak reaguje!Samo naprijed jer stecci su identitet bosanskog naroda dobro cuvajte zemlju i identitet nasih pradjedova!stecci moraju ostat gdje su oduvijek bili!!!!!!! BiH4EVER!
Vasa pismenost je zabrinjavajuca
To nisu stećki, nego megaliti sa mojih piramida, kako to već niste shvatili?