Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti svoju prelijepu vjeru ostavi kod kuce, selo moje veselo. Ovo je gradjanska drzava!
Vidi mi uciteljice Nafije al se proljepsala
U Mostaru 3. osnovna skola trebala biti zajednicka,ali je uzese gradski vijecnici sebi da ne bi djeca isli skupa u skolu.Tuga.
Sto ne kazu djeci istinu da nismo jos nezavisni sve dok Stara Dama ima povez na ocima i sve dok ima ijedan musliman u Bosni i Hercegovini
Prelijepa dječica, da je sreće da pa sve škole tokom cijele godine imaju razne aktivnosti za djecu.. Nas su vodili po muzejima, časovi u prirodi, izletima, sekcije svega i svačega.. Prelijepo djeco, i svaka čast školi nastavnicima koji su organizirali ovo i daju djeci vjeru i ljubav u domovinu !
Od malih nogu naucis da volis. Sretan praznik svim Bosancima i Hercegovcima. Jedna jedina
Kako kreativan naslov :)
Yes it's true, sheriah is cool ;) Bog Bosna Bošnjaci
Is it true that the census is going to confirm ethnic cleansing of more than half a million of Christians from Sarajevo, Tuzla, Zenica, Bihac, Konjic, Zavidovici, Maglaj, Sanski Most, Kakanj and other islamized cities?
I can see there were around 50% Christians in this city 20 years ago.
Why are only Muslims in Sarajevo?