Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh žalosno, žalosno.. tuga, velika rana koja nikad neće da zaraste !
vidi ti bule u prvom redu axaxaxaxa jel je knjiga na turskom predstavljena axaxaxa
"preživjela je srebrenički genocid" kao i svaka zena iz srebrenice uostalom. jer Srbi nisu klali djece i zene kao sto je oriceva horda srpsku nejac u srpskim selima oko srebrenice...
Zivjeo Ratko Mladic koji je oslobodio Srebrenicu od islamistickih poturica. A zene i djece tih zlocinca neka mu budu zahvalni sto je bio toliko casan da je ih deportovao na sigurno mjesto.
@Integrator Pogledaj malo konvencije koje definisu genocid. Nigdje ne kaze da ako se neki narod brani od pokusa istrebljenja da to onda nije genocid. A trebao bi znati i da se zarobljeni vojnici ne bi trebali streljati, to nekako dodje kao osnovno znanje. Ako uopste primas nove informacije mimo slike koju si napravio u glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sretno Sabini i neka Genocid u Srebrenici bude opomena mira među građanima BiH, pozdrav susjednoj bosni i Hercegovini i mir ljudi..ajmo manje vrijeđati jedni druge..
tornjaci...na vrh qrca ste i bogu i narodu...