Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Travniku nema ni ulice ni skole. S druge strane imamo obdaniste sultan Fatih. Tako da od malih nogu trebamo znati tko nam je uzor.
Jadni su mi ovi "bio je srbin"... "izjasnio se ko hrvat"... "on je bosnjak, jer je iz bosne"... On je prije svega nobelovac, strašan pisac, veliki čovjek i on je jugoslavija. Religija nema veze sa njegovim djelima, probudite se iz nacionalizma i balkanskog debilizma.
niko nikad nije bolje opisao bosnjake i hrvate od andrica....preporucujem svima bosnajcima da citaju andrica...
Kada Bosnjaci prebacuju Ivi Andricu sto je bio dio diplomatske misije koja je potpisala pristupanje kraljevine Jugoslavije Trojnom paktu a skole pod imenom Mustafa Busuladzic i Husein ef. Djozo nicu ka gljive po njihovim grdovima. 😂😂😂
http://www.novosti.rs/upload/images/2011/05/1605n/kul-andric.jpg Za sve one koji se dvoume o narodnosti.
@Realno25 Izjasnio se i 1951. i prije .
Nobelovac Ivo Andrić: “Mene također ova sredina smrada, loja, lenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Beogradu nego u Bosni.”
@RBiHseSEREnaRSiHB015 Mrš šiptarsko poture!
Ivo Adolfov haver
Andric je mislio da je Bosnjak i onda je slucajno uso u kafanu i kad ih je vidio reko je : " Boze sacuvaj "
@fantom slobode Pametan čovjek. Nije on potpisao pristupanje trojnom paktu.
@fantom slobode To ti kažeš.
Muslimani Andrića ne vole, jer je pisao o njihovoj prošlosti. Ne baš tako sjajnoj.