Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo jednom bratstvo i jedinstvo. da se ne lažemo, svi znamo kako je završilo. ne gurajte djecu da ponavljaju eksperiment sa poznatim ishodom.
Eksperiment je propao zbog infiltriranja zadojenih mržnjom
Baš lijepo. Treba djeca da se druže. Ja sam iz one generacije kojoj su najbolje godine prošle u ratnim i postratnim p*zdarijama, ne želim to za svoje dijete. Naši vozovi su prošli a njihovi treba tek da krenu, nadam se prema nekim sretnijim i normalnijim destinacijama.
U Srebrenici se osjeti neko zlo koje je 95-te počinilo genocid. Napušta se prokleto oteto, Srebrenica je postala i ostati će mjesto genocida nad Bošnjacima od strane agresora!
Apsurd, u duhu tolerancije, a Bošnjacima uskraćeno izučavanje bosanskog jezika. Genocidna tvorevina je posljednje uporište fašizma u Evropi.
Bošnjaci, jednom smo bili naivni i vjerovali. Zarad budućih generacija prenositi sa koljena na koljeno agresiju na RBiH i razvijati patriotski osjećaj, podsticati kupovinu domaćih proizvoda u domaćim trgovinskim lancima, za početak.
Srbi su istu priču pričali od završetka WW2, prenosili sa koljena na koljeno i razvijali "patriotske osjećaje" pa su danas tu gdje jesu upravo zahvaljujući tome. Uči svoje dijete šta hoćeš, ali ne uči ga da sutra kolje moje i ravna račune koje nije napravilo ni ono ni ja. Hvala.
Idite u Beograd i Zagreb tamo širite toleranciju i ljubav prema drugom i drugačijem a da ne govorimo o Banja Luci mjestu diskriminacije.
Lijepo
Za svaku pohvalu.
Bravo :)
los odjek u medijama. bitniji su ona trojica
vele i iz serbije,čudno???????? ali je u redu
@19PuskaNevesinjska92 nisam, ništa loše napiso,mirno spavaj