Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga boli k... za židovima koji su objavljivali basne da ljude odvuku od Isusa
Deda Mraz po mjeri \"bošnjaka\": http://www.kabobfest.com/wp-content/uploads/2010/12/merryxmas.jpg
akobogda
Zaboravit cu na vaspitanje i lijepe manire - fuck off!
\"ako Bog da\" Pa ti i vjeruješ u bajke!
Bajke brace Grimm su mi lijepa uspomena na djetinjstvo. Sjecam se jedne velike knjige sa bajkama koju mi je kupila mama za vrijeme Olimpijade u Sarajevu, mislim da je kostala 1/4 njene tadasnje plate, a za mene je to bio tako radostan dan. Tu knjigu imam i danas, prezivjela je rat i cuvam je za svoju djecu, ako Bog da.
Otac i sin Izmetbegović pisahu lijepe bajke. Bajka o Zelekapici je najčitanija, čak ju je preporučljivo iščitati poslije molitve u jednoj od mnogobrojnih začaranih sarajevskih džamija.
Evo jedne od njihovih prica za djecu! Ovaj horor bi danas trebao biti zabranjen. Svojeglavo dete. Bese jednom neko dete koje je bilo toliko svojeglavo da nije htelo nista da ucini sto bi mu majka naredila. Zato se ono ne svide dragom bogu, koji ucini da se dete razboli. Nijedan lekar mu nije mogao pomoci, te se uskoro nadje na odru. Kad ga spustise u grob i prekrise zemljom, odjednom se pomoli njegova rucica, pruzajuci se uvis, a kad je htjedose vratiti dole i prekriti svezom zemljom, ipak to ne pomoze jer se rucica jednako pomaljala. Tad je sama majka morala otici na grob i sibom udariti po rucici. Tek kad je to ucinila, rucica se povuce te dete nadje mira pod zemljom.
I \"babo nacije\" je pisao lijeHpe bajke.
Imamo mi i nase autore koji su pisali lijepe bajke!
POSLANIK = P-E-D-O-F-I-L-Č-I-N-A = TERRORISTA
Vrijeme je da i novi rejs baci koju fetvu, inače svi odosmo u 3 ćafirske P.M.
STOP NAMETANJU NETRADICIONALNIH VRIJEDNOSTI BOŠNJAČKOJ DJECI!! http://www.youtube.com/watch?v=72B-Cagp_uw