Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na Zapadu nista novo... kod nas samo o ratu.. sve zivo se oko rata vrti.. svaki je.b.e.eni film govori o ratu.. gadi mi se sto prodajemo svoju pa.tnju jer smo vidjeli da je svijet ku.pu.je.. je.b.e.m ti aida ma.t.er, ako niko, ja se odricem toga da me predstavljas po svijetu bijelome s tim ofucanim kliseiziranim ratnim filmovima... dobro ba ljudi, necemo mi zivjet 100 godina, mozemol maket dalje od .je.b.e.eno.g rata
jel iko film gledao? zasto ga niko ne komentarise? ne znam odakle ovolika mrznja prema djevojci koja predstavlja svoju drzavu, narod, kulturu i tradiciju?? curi, svaka cast! kao i njenim prijateljima! a mrzitelji, ne mozete nista cak ni sa brda, kao nekada.
\"...koji se krijete iza nekih nadimaka\" A ti se stvarno zoves ili prezivas Kalaba? Ha, ha, ha...pa tebe roditelji stvarno nisu voljeli!
\"redateljku\" A sto ti pricas hrvatski???? Kakav si ti bosnjak, ha?
koji komentari na mahramu!!! e baš ste evropejci, nigdje na svijetu vas ne gleda i ne komentariše kako se oblačite, gledaju se vaša djela!!! Vi degeni komentarišete redateljku koja je napravila dva filma, a šta ste Vi svi zajedno napravili???? dobili ste šansu da komentarišete i sad se pravite pametni, a unazad pet godina niste znali ššta je internet i tome slično. Ali Vi ste miševi koji se krijete iza nekih nadimaka i pravite se pametni. fuuuuujjjjjjjjjjj fuuuuujjjjjjjj fujjjjjjjj
Kao sto se kaze: Nije beg cicija! Dao sam ja njoj toliki novac iz budzeta da postane rediteljka, no ni nakon dva filma, nista od nje! No dati ce beg i dalje, pa valjda za cetrdeset godina ona nesto i postane sa budzetskim novcem!!!
Ocito ne kontas. Aida je gospodsko, begovsko dijete. Vi ciji roditelji/djedovi su dobili stanove po gradovima za vrijeme komunizma, vi ste potomci radnicke klase, odnosno prije toga, potomci kmetova. Ne pocinje Sarajevo od Olimpijade, a i ne zavrsava.
Pa tko ce bolje znati o agrarnoj reformi od seljaka kao sto si ti?????
Ti si ocito polupao loncice! U ovoj prici je bas Aida ta koja umislja da je \"gradjanka\", no ocito da joj selo ne moze iz glave! Da, u pravu si, Sarajevo je dopustilo ovakvim kao ti i Aida da umisle da predstavljaju GRAD ili DRZAVU, koja je fala bogu, sve ono sto je vama strano. To smo pokazali kroz Olimpijadu, tokom opsade i dalej cemo pokazivati, dok god je emacipovane seljadije kao sto ste ti i Aida.
Sto su se ovi kmetovi uznervozili... seljackom bunom - agrarnom reformom odreda pootimali zemlju od begova i ufurali se da su gradska raja i da oni mogu odredjivati sta je \"urbano\" a sta \"seljacko\". KMETOVI, izgovarajte s postovanjem ime Aide BEGic.
bljujte gospodo, neovisno kakav je film i ocemu govori ali kada odete sa svojim filmskim ostvarenjem na festival u Kan javite se ;)
Moj Rode,Bosnjacki Narode,Bosnjace,Bosnjakinjo...Velikim Se Bogom Kunemo,Da Robovi Biti Necemo!Moj Bosnjacki Poklani Narode.....
svakako pohvalno,ali doista žalosno kad se pročitaju komentari na objavljenu vijest...kolika je samo mržnja prisutna...negativni kriticizam isl...Bože sačuvaj...ama neće ti naš čovjek biti sretan nečijim uspjehom,već će na sve načine pronaći da to omalovažava,itd itd..
Svaka cast Aida ! Mi pravi Bosanci se ne ponosimo s tobom, jer se ti bavis samo sobom i tvojem plemenu i sve to kontra BOSNE i HERCEGOVINE! SELJOBERI SMR*DSKI GENOCIDNi i BOSNJACKI PATETICNI SIKTER !
SDA-aovcima i njihovim kulturnjacima je cilj da pokažu Sarajevo što jadnije i bijednije ne bi li se još godinama grebali za donacije i sadaku. Kladim se da je ovosr..anje od filma finasirano iz naših džepova od dobiti BH Telekoma i ostalih javnih preduzeća.
Šta se pališ odma? Čovek ne mrzi no žali, a ti odma po \"fuj\".
Svaka cast Aida ! Mi pravi Bosanci se ponosimo s tobom ! SELJOBERI SMR*DSKI GENOCIDNi NISTE DOSTOJNI NE UZETI U USTA AIDINO IME I PREZIME ! SIKTER !