Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo maestro i hvala za humanitarni koncert u ime svih zrtava poplave i ako Allah da , da Bajram docekaju u svojim kucama.
Sjećam ga se ko klinca kad je počinjao... Svaka čast Stef
bavo Stefane!!!!!!!!! ubjeđena sam da će pozorište biti prepuno.... hvala ti.........maestro!!!!!!!!!!!!!!
Zasto si tako vazelinski pateticna?
Da vidimo koliko ce citatelja Klixa posjetiti ovaj koncert.
recimo u njboljem slucaju oko 3% bas onoliko koliko i sarajlija ima na portalu
U kakvog je samo kompleksasa izrastao ovaj procelavi "virtuoso", znam, jer sam imao priliku u to da se osobno uvjerim. A sto se tice sviranja, on je bolje svirao kad je imao 10 godina nego danas.
cetnik
idi vise odjebi i ti cetniku ma ti si gori i od njih, em si ne obrazovan, em si prenaporan idi vise u sandzk ili kosovo od kud si i dosao, popusti nas vise da zivimo seljcino zatucana.
i samo da te jos pitam kako je moguce da tamo gdje si rastao nije bilo bar cetverogodisnje skole ili ti je bilo daleko do sela gdje je bila skola idi cisti parkove da bar grad ima kave koristi od tebe, cisti i suti samo suti jer niko nece saznati koliko si glup kad sutis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvi su ovo papanski novinari? Ne kaze se VIRTOUZ nego VIRTUOZ!
Kolika je cijena karte? Ne budite povrsni, kliksovci, cijena je vrlo bitna stavka za navesti kad vec informisete o nekom dogadjaju.
veliki humanitarac i umetnik..pravi Srbin
Hmmm, pravi Srbin? Nešto mi je taman brate.