Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod Bošnjaka postoje dve sezone: letnja (nema vode, genocid u Srebrenici) i zimska (nema vazduha, siktanje protiv 9. Januara). Ne znam što je, u ovom slučaju, došlo do preklapanja sezona.
Munira promotor,covjece,bjezi odavde !
Povraca mi se vise od ove farse...od Munire..fuj. pa i ti ljudi koji su ubijeni ( najiskrenije zalim svaku zrtvu) bi se ogradili od ovih govana.
svaka cast ovim ljudima od kmecanja zive ko grofovi 20 godina
Alija vas prodo trebate to napisat
Veliš, Alija ih ubijao, a Srbi ih branili?
Alija je veci zlocinac od srba
Rasim Delić: "Ovoliko sredstava nije dobilo Goražde, a sa daleko manje sredstava branilo se Sarajevo 1992. i 1993. godine."(Govori o količini naoružanja poslatom u Srebrenicu). "Mi smo kontaktirali neprekidno sa Srebrenicom, ali oni nisu slušali naše sugestija i naređenja." "Šta reći o otporu ako i pored toliko protivoklopnih sredstava nije uništen ni jedan tenk." "Ne pružanje otpora primjerenog imajućim MTS, terenu i motivom(odbrane naroda)."
@EbuVlah1463, mitomanija. Srebrenica je vojnički pala 93', samo izgleda ti niko nije javio. Postala Zaštićenom zonom, što je samo odgodilo ulazak Srba u grad.
@EbuVlah1463 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH jel Naser ucio na arapskom il nasem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)