Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Muzeju ratnog djetinjstva sto njeguje kulturu sjecanja i sto radi posao koji su trebale raditi bh institucije.Zaboravljena djeca rata ne smiju biti nikad zaboravljena,ni njihove majke,nane,rodbina,jer oni su nasi HEROJI!
i ovde
vode*
Budimo realni, nema jadnijeg naroda od Bošnjaka. Vllashinari im silovali 20 hiljada žena a oni ih zapošljavaju u svoj entitet iako ih niko ne tjera na to, iako su Bošnjaci u chetnitetu građani 20. reda. Pogan i proklet narod.
U knjizi kaze ko tebe kamenom to njega zoljom
Otrove , gade , manijace , ni jedna vise ! Iz koje guzice ti ispade , kad si takav ?Mrrsss.