Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan dan nafto , kad te ne bude...šmrc....
Ja citam Bibliju.
Irancima svaka cast. Ovi domaci su svi odreda papani.
Nema ljepseg dana od dana Kurana niti Ramazana bez bratskog Irana Eto toliko, a mene ako se sete ovi iz Rijaseta islamske zajednice sete se, ako se ne sete, nikom nista. To je bila moja duznost.
seri malo po pravoslavnoj vjeri ...vlahu smrdljivi
@Datula Ah, tako mi sedam dahija, Aganlija i Kucuk-Alija, Mehmedaga i Musaga, Mula Jusuf Dervisaga, kako si ti osjetljiva dusica, mirisljavko jedan Datulaga :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mašallah mašalah ljepota jedna
na ovom okupljanju je bilo više pameti nego što je ima ih cijelom RSu....
@FBiHDzamahirija Samo rakija, brada, kama, pjesma, tamjan, kokarda, guženje srpske djece i kad prljava srpska djeca (nakoljem ih se) ogladne, pravac krmetnjak i vadi svinju iz govana i kolji Jer kako žživjeti od kuroslavlja, pardon pravoslavlja kad ne priznaje školstvo, nauku i život dostojan čovjeka i kad je srbin u današnje vrijeme u svijetu poznat samo po zločinu i genocidu i kad izdrkanog srbina ne benda niko na svijetu - zapad bi radije da ga nema, a rusija se šprdači s njim
Hahahahahahahaha kod BejHa muslimana samo nekakve džamije i Kuran 😂😂😂😂
Jarane isto kao u Kabulu
Islam je Fašizam u religijskom ruhu i biti protiv islama danas jest biti antifašist
taman za poturcenog izroda iz 18%