Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@VLADO64 koji zulum su cinili po BiH to je najmanje sto su mogli uraditi. I dan danas kriju ratne zlocnice koji su pokolje vrsili po Kiseljaku, Ahmicima itd i onda se usudis o stidu i sramu pisati.
“Ovo što se događa u Bosni i Hercegovini nikako ne valja. Mislim da je hrvatska vlada proteklih godina pokazivala lijenost i neaktivnost u toj sferi. To su užasno važne stvari i ako odu predaleko imat ćemo ozbiljan problem” u toj državi, upozorio je Milanović u Jastrebarskom gdje je sa stranim ambasadorima sudjelovao na diplomatskoj berbi grožđa.” Odvojiti dio sredstava svakako, pomoci koliko se moze ali imamo mi i svojih problema.
Mi sami sebe ne volimo a ne nekog satro drugog ni etnicki ni neetnicki
volio bi gledat predstavu....ne zbog pomoci, oni nama nebi pomogli
Eh moj Milanoviću... hoćeš li izvinti?
Provjerene informacije koje iznosi jedan ne rezimski medij iz sumske sa zaprepascenjem da ekipa crvenog kriza koja se spremala da ide pomoc narodu pogodeni ovom nesrecom u Petrinje nije dobila dobrodoslicu uz komentar nekog iz Civine zastite koje su "nacionalnosti" kao i to "ne trebaju nam servi koji smp ipsratili u Oluji. Ovo nisam ja rekao vec medij navedeni da ga ne reklamiram.. Zalosno!
Sanel nehumani monstrum Vento izaziva razorne zemljotrese Rihter i Merkali mole za milost