Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i jedan WC u blizini Centra Pompidou, i sta sad? Jel\'t referenca za ovaj WC?
iskreno, udavi lik vise, totalno opsjednut sobom! nema gdje ga nema! dajte mu nekakav pos\'o molim vas, pa neka ima nesto da radi bar preko dana!
zalosno je kad primitivci umjetnici nesto na silu govore.
daj maknite više ovog levata iz vijesti, ne može se živjeti od njega
Sta ima dizat moral u umjetnickoj ceti? Gotovo sve njegove kolege i generacija je bila u rovovima, a on pobjegao u Italiju i Ameriku, i sada se vratio da soli pamet. Mars seljoberu jedan u svoje selo Brezovo polje odakle si i dosao u veliki grad!
damire zelim ti uspjeh! hint: http://15october.net/
šteta što nisi bio u ratu. mogao si biti u umjetničkom vodu da malo vojnicima dižeš moral
The thing I hate the most about advertising is that it attracts all the bright, creative and ambitious young people, leaving us mainly with the slow and self-obsessed to become our artists.. Modern art is a disaster area. Never in the field of human history has so much been used by so many to say so little. Banksy
ovo je sve ba kriza srednjih godina ocami i ovaj damir niksic i onaj nebojsa seric soba i onaj boris siber i onaj zenit stari nadrealni nikako da skontaju da se zemlja puskom branila a nije se bjezalo u svedkje holandije i ostale i da nisu vise kokci vec sredovjecni muskarci ljudi u njihovih godinama unucad imaju i to je to smoriste nas bolan vise smoriste do bola
odakle se ovaj stvori....mrš u andergraind i umri od ciroze klosaru jedan koji prima platu od nas .....mrzim sve umjetnike u Sarajevu al ono definitivno!!!!!!