Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orhan je turski patriota i nije religiozan. Pravi čovjek za razgovor i razmjenu mišljenja. Ne voli ga Erdogan ali ne može mu ništa.
Mogli su ga Turci ubiti jer je govorio istine o Jermenskom genocidu u WW1 ali nisu
Ajooooj sad ce Erdo sve stopirat, zapamtite dobro..a i ako dodje, dolazak ce biti sveden na margine do te mjere da je pitanje hoce li ga iti jedan portal objavit..
da li je erdogan ovo dozvolio? Nije u redu, ako niste pitai gospodina Erdogana, onda ne puštajte ovog ćafira u Sarajbosna
Bio kod mene u gradu tražio mi autogram ja ga iskuliro kakav ti ba Orhan beri pamuk
I tako ljigavi Mesić postade počasni građanin Sarajeva prošle godine samo zato što je babo Erdo prije toga nazvao Kakira i zaprijetio da to nikako nesmije da bude Pamuk,bruka i sramota
Ovo na poziv Njihove stranke,druzice se sa pedjom i lgbt
Šta će sad Bake i SDA? Erdo će ih žik. Macija guza ti je on
Ništa ovo, čekamo Žaka Poliestera
PA ZAR NIJE IVO ANDRIĆ ?AHHAHA