Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..vrlo rado ću odgovoriti - ponoviti: Sve aktivnosti oko ulaska u ARK idu preko Turističke zajednice Konjic, telefoni su gore dati. ARK je otvoren do 27.9.2011. M O R A ići najava TZ KONJIC - MO BIH - ARK. Odobrenje MO BIH - znači da su izasli u susret i zavrsili birokratiju umjesto za desetak dana, na 48 sati (dva dana). Dođite u Konjic, nećete se pokajati...:)
Dao si vise informacija nego bilo koji medij, ali te molim da se skoncentrises i jos jednom napises na koji nacin se Bijenale moze posjetiti nakon petka. Da sad ne zovu svi i opsjedaju Turisticku zajednicu. I sta znaci odobrenje Ministarstva odbrane 48h - nije valjda da svaki posjetilac to treba imati?!
Dakle, ulaznice tikete mogu se uzeti u Turistickoj zajednici isti dan, 27., 28., i 29.5, besplatno. Ide se busom organizovano.. Posjeta, u petak, 27.5.2011. godine od 14 sati do 20 sati. Također, i subota i nedjelja... uz proceduru, najava u Turistickoj zajednici, posjete ponedjeljak, srijeda, petak i subota, organizovano busom, 48 sati odobrenje Ministarstva odbrane, karta 3 KM...toliko za sada...ako ima jos pitanja...naprijed... :) I da, ..projekat Bijenale savremene umjetnosti nezmisliv je bez učešća i doprinosa i volontera. Dosadašnjim radom i zalaganjem Konjički volonteri pokazali su i dokazali da imaju znanje, kompetenciju, iskustvo i autoritet da budu podrška u realizaciji ovog velikog međunarodnog umjetničkog projekta zajedno sa saradnicima – i partnerima u projektu NVO „Centar života“ i OI „Neretva“ Konjic. SVE INFORMACIJE NA TEL. TURISTICKE ZAJEDNICE KONJIC: 036 728 123 I 061 716 030..
Treba uzeti samo kartu u Konjicu koja je besplatna (zbog ogranicenog broja posjetilaca) i prevoz prva tri dana je besplatan, mora se ici autobusom, auta ne mogu. Nakon 29 maja autobus se placa 3 KM.
https://sites.google.com/site/nggvipk/pohvale-za-kreativnost-volontera https://sites.google.com/site/nggvipk/svjetski-dogadhaj-u-nasoj-avliji
U ovom fascinantnom objektu...27. maja umjetnici iz čitavog svijeta izlažu svoja umjetnička djela. Jel i umjetnost komunizam? Da, ovdje ocigledno zive i papci...kao ti...
parastos srpskim žrtvama u bradini...
Jel vise dosta tog komunizma? Zive ovdje i drugi ljudi osim vas!
@sir oliver bijenale ce biti otvoreno za posjetioce 27,28 i 29 maja od 14h do 20 h bez najave
MOžda koja info više? da li ćemo mi, obilni građani moći pohoditi to bijenale i ako da, kako? samo odemo tamo i kupimo kartu ili će trebati šta najavljivati se? kojim danima, u koje vrijeme će biti otvoreno za posjetioce?