Bit će prikazano više od 300 filmova
0
U nedjelju otvaranje Festivala animiranog filma "Banjaluka 2011"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest da smo se dogovorili da ćemo međusobno ali možemo li primiti i ovog ZE. Kao da indirektno moli da i njega. @ZE Možemo li i tvoju ma.mu dok si ti u Meeting Pointu pa dok se ne vratiš?
reci mami da me ceka kad tata ode u trecu
E jesmo sto.ka vala... i treba nam ovako stanje u drzavi, kad vidis ovoliko primitivizma na jednom mjestu... gam.adi jedna idite u kaveze pa se koljite i navijajte, program istog ovog festivala ce se prikazivati i u Meeting Pointu u centru Sarajeva, ima cak i plakat na kinu... ali vi livadici ne znate ni sta je kino, ni sta je film, ni umjetnost, a ni kultura na kraju krajeva... i jos jednom - STO.KO!!!
Mislim da svaki događaj ovakve vrste u ovoj našoj jadnoj državi zaslužuje, ako ništa drugo, verbalnu podršku. Fakat nam nema napretka sa ovakvim ljudima i ovakvim komentarima...Ograničenost je definitivno naš najveći problem.
I NOZEM I LANCEM I PAJSEROM U GLAVU, UDARI, RAZVALI ZA HORDINU SLAVU. BANJALUKOM CEMO KRV LITI, SRBE CEMO MI POB*ITI !
@banja luka zabij ga meni komsija, samo nemoj reci ovim s tribine, dogovorili smo se da cemo se karat medjusobno, nista sa strane, imamo i slogan: \"Lesinar ga Lesinaru zguza do suza\"
uuuuuuh, al cu da navatam nekog naivnog sugradjanina, ima da mu ga zabijem do kraja