Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocemu se raspravlja a hiljadama gradzana BiH nemaju sta jest, nemaju krova nad glavom.Toliko smo zatuhani da nas nasi politicari brzo okrenu.Neinteresuje me stase desilo prije 100 g . Vise me bole ove poplave i danasnja patnja naroda.Gledajte kako cemo sebi pomoci.Danas je u bih na vlasti Austrougarska sramota.
Velicanje terorizma nije normalno ovo
Haj' bar se Gavrilo nije stidio svoje domovine. Osjećao se Bosancem i Hercegovcem za razliku od ovih današnjih voliobihbitisrbijanaca.
Ne bi vas mog'o ukrotiti ni Stiv Irvin, a kamo li Ferdinand!