Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Bravo
Ovo je za prosječnog Dodikistanca nedokučiva mistika
Svjetski...
Za procjenu balkanske ali i svjetske međunarodne bezbjednosti po formuli p=a*n/b možemo smatrati slijedeća značenja: * (oznaka za množenje), / (oznaka za dijeljenje), p (intenzitet problema), a (koruptivna genocidnost tariguzije), n (brojnost tariguzanske populacije koja trenutno iznosi oko 4 miliona barbaroida), b (otpornost šire međunarodne zajednice u smislu obrambenih efektiva čovječanstva).
Problem p je moguće smanjivati smanjivanjem n pomoću recimo ometanja koćenja četnika radijacijom.
Problem p se može smanjivati i tako da se prinuđuje četnike da troše svoje resurse poput novca ( smanjivanje a) na kupovinu proizvoda iz drugih zemalja što jača njihovu privredu (povećanje b).
PRIKAŽI ODGOVORE (3)