Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove dvice su i dalje na cesti =)
Moji roditelji su donirali svoju predratnu novu Dvicu dobrinjskoj bolnici. Bio je sav izrešetan od gelera jer je bio parkiran u ulici Danka Mitrova (sadašnja Salke Lagumdžije). Kad ga je bolnica preuzela, limari se založili, ofarbali ga, pa čak su našli i nova stakla! Vozač je onda dolazio kod nas redovno a ja crtao na ljepljivim papirima ljiljane i on ih ljepio po haubi i vratima. Taj TASov teget plavi ljepotan je prevozio ranjenike na Koševo do samog kraja rata.
Civilizacijski čin neobrezanih turčina.
Veličanstvena "DVICA".....
Još se ovo voza, al bitno je da se klipan neki sjetio da treba zabranit uvoz EURO 4.
Svaka Čast!!!!!
Eto samo u Sarajevu uništena ta auta.
uzasan dan koji su nam pripremili secesionisti dodik I covic ,sutnja ohr ce nas dovesti do otvorenog sukoba
Jao benge 😔
Srpski teroristi i svetosavski ekstremisti su poznati kao bojovnici protiv nepomičnih civila, građevina, vjerskih objekata, a evo sad i automobila. Ma stoka genocidna.
Baba roga,,,,, šala naravno svaka čast,, strašni