Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvorila se jucer.
bolje shishu ispusiti..
Kad se više u općini novi grad i cijeloj federaciji uvodi zvanično arapski jezik kao službeni ? Znamo da je već na Ilidži ali nevolim ništa nako vakifski nego samo službeno.
Nauka, kultura i sport trebaju da se sto vise promoviraju. Lijepo je vidjeti da se radi na tome
Vidim Semir je baš univerzalac od latinice, čirilice do arebice. Uvijek smo žudjeli za takvim koji su se školovali u Maleziji, čak stekli diplome BA, MA i to jako brzo. Nego na kojem jeziku i kojem pismu se Sermir E. školao?
Zastupnici SNSD-a tražili kazne za organizatore Dana bijelih traka u Prijedoru. Govornicu iskoristili za negiranje haških presuda. Bošnjački zastupnici napustili sjednicu nakon što im Sead Jakupović (@sdpbih), predsj. skupštine grada Prijedora, nije dozvolio da odgovore. Bravo SDP SDP je jedini bio na obiljezavanju 9. januara. Bosnjaci u pamet nikad za SDP.