Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi Sarajevo bilo Sarajevo bez ljubomornih idiota, svaki uspjeh oni moraju prokomentarisati, oni "znaju" kako je neko postigao sta je postigao, i daju sebi prava da komentarisu, naravno negativno. Ne bi bili nasi da je pozitivno. Kad postignete veci uspjeh, komentarisite, Rikardo, kapa dole.
Ne bi Sarajevo bilo Sarajevo bez dupelizaca i poltrona, svaki neuspjeh oni moraju uljepsati, oni pojma nemaju o umjetnosti, i daju sebi prava da pricaju i velikodusno dijele pozitivne kritike, a naravno oni prvi nikad ne bi kupili te "slike" i okacili ih na svoje zidove.. Ne bi bili nasi da nisu poltroni i vannabe strucnjaci za umjetnost...
To sto si ti neprimjetni umjetnik, zeljan paznje, ne znaci da su Rikardova djela u nizem rangu. Tacno si sve rekao, ali na pogresnom mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rikardo je umjetnik o kojem ce pricati svijet. Kreativna ekspresija i duboka emocija prenesena kroz dijela govore hiljade riječi i nisu za oči običnih smrtnika . Žiri u Aziji je priznao tvoj rad i to ti dovoljan pokazatelj koliko vrijedis. Sretno!
Picasso :P
Dobro coek crta. Ni oni u predskolskom ne bi bolje.
eto ti nesto znas, među 3500 ljudi on ušao među 50,šta ti znas sta je umjetnost,riki sretno TM87