Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno,doddik i kusturica ih vec ugradili u njihove vole,papci.
@bosnavazda Vile
konacno i jedna pozitivna vijest
Napokon!
Da li ste popisali i ove sto su današnji političari sami sebi izgradili u posljednjih 20 godina. Izgledaju fakat ko pravi :)
Budite oprezni kod popisa stečaka jer voljom minornih političara zadnjih godina učestalo se prebacuju sa istorijskih lokaliteta na lokalitete oko njihovih vikendica, načelničkih ureda, institucija, stranačkih središta... Kažu da će i ''Hodiđed'' preseliti u 1462 g i dodijeliti Isa-beg Isakoviću u trajno vlasništvo.
Kad budete popisivali uradite transkripciju natpisa, pa se uverite malo zasto nema pomena Bosnjaka, ali ima pomena pravoslavaca i srpski vladara. Ako ste imalo obrazovani, procitajte sve tomove Marka Vega.
Bravo, dobri moji i plemeniti Bošnjaci. 🇧🇦❤️🇧🇦
Stecak je MADE IN BOSNIA . Nas autohtoni kulturni spomenik . Vecina ih se nalazi u BiH a ono malo sto sto ih ima u CG , Srbiji Hrvatskoj toi su rubna podrucuja , sve uz granicu BiH kada je kraljevina srednjovjekovna Bosna bila nesto veca i duza i sira nego je danas . Srbija i Hrvatska nemaju s tim nista ama bas nista . Stecak je bosanski , na njemu stoji Bosanac a ispod stecka lezi Bosnjak, Bosanac pripoadnik bosanske crkve
@gooUser1569397787 Niti je kad bilo bosanske crkve nitice je biti al ja ne znam sta vi imate sa tom kako vi kazete bosanskom crkvom
@POKONDIRENATIKVA1 Bošnjaci su gospoda s tradicijom, a ne vi koji ste naš falsifikat. 😄
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srecaka? Srecom kada sam video ime Mak Dizdar odlucio sam da procitam tekst.