Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali bi biti upoznati i da, dok su se građani Sarajeva pripremali za Olimpijadu, SSNO JNA je vodio temeljnu studiju 1983-86 "Koliko može JEDAN grad izdržati pod opsadom" nakon cega je uslijedio redovni ciklus vojnih vjezbi kodnog imena "Romanija" od 1986 do 90... Je li to "zločin pojedinaca", "građanski rat" ili su "zavađene strane"??
Drago mi je što se ovo dešava u Beogradu.
“A bili su samo djeca”
To kao da si dosao pred splav da prodajes svete knjige
Ti pojma nemaš koliko religioznih devojaka ima po tim splavovima... Doduše, uglavnom su Hrvatice koje sam često puta čuo da kažu" Is'e Božeeee"... Tako da znaš, ne pričaj o stvarima o kojima ne znaš mnogo.
Samo jedna je istina! Svaka cast za izlozbu!
Sto ce se neko u bg pocesat e jesi naso mjesto