Koncert Simfonijskog orkestra
18
U Banjoj Luci završeni "Dani Vlade S. Miloševića"
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa trebali su ovo nazvat DANI KOMPOZITORA VLADE S. MILOSEVICA. Ovako kad covjek cita pomisli da slave vladavinu slobodana milosevica. Sta mu dodje ono S. Milosevic, pretpostavljam neko krsteno ime. Pa ako u naslovu stavljaju krsteno ime neka se onda to ime takodje nadje i u tekstu.
Sram i stid nek vas bude zbog ovakvog naslova! Manifestacija ne nosi ime po Slobodanu Milosevicu, bivsem predsjeniku Srbije, kako ste vi to strucno pokusali zapakovati, nego po kompozitoru Vladi S. Miloševiću! Treba naci nacin da vas se zakonski kazni zbog navodjenja na pogresne konkluzije i poticanja medjunacionalne mrznje i dopustanja svakodnevnih fasistickih izljeva komentatora!
Iz.met.slam.ska te.ro.ris.ti.cka kr.mad opet grokce! N.O.Z Z.I.C.A S.R.E.B.R.E.N.I.C.A!
@bosanceros Opet u-li-t-ani- , genocidni , nebeski jadnik od boli za svojim identitetom trabunja . Olivera je 1390. godine data za ženu osmanskom sultanu Bajazitu I (1389—1402). Naime, posle Kosovske bitke Srbijom je, u ime maloletnog kneza Stefana Lazarevića, vladala kneginja Milica. Ona je ovaj vladarski cin i odluku o vazalstvu sa Turcima podelila sa preživelim plemstvom i crkvenom jerarhijom. Tako je konačnu odluku o slanju Olivere u sultanov harem doneo Državni sabor, krajem 1389. godine. Pored slanja Olivere Bajazitu, Lazarevići su se obavezali i na vazalne obaveze prema Osmanlijama . Prema predanju, put iz rodnog Kruševca ka Drenopolju srpski narod je Oliveri posuo ružama. Među stotinama žena u haremu Olivera je postala jedna od četiri sultanove zakonite žene — kadune. Vremenom se između njih dvoje ipak rodila ljubav. Prema postojećim izvorima Olivera je bila \"vanredno lepa.....hmmmm poturala se lijepo i napredovala
@ Bosanceros Ja tebi fino objasnio šta je to poturčavanje! Evo još jednom - poturčavanje je sistematsko silovanje Srpskih nevjesti od strane sejmana ,spahija i vezira.. Ti nikako da shvatiš da silovanje žena nema nikakve veze sa promjenom religije?!?! A kako i da shvatiš kada ti je nacija do 1054 bila Katolička ,a onda pod prijetnjom Bizanta prodali ste religiju za šaku košpa.. I jesil saznao odgovor na moja 3 pitanja ?
@ Njofra A to da su Srbi i Hrvati oduvijek fašistoidni bili ,to nam ne moraš ni govoriti ,to znamo kroz povijest/historiju. Chetalji i Ujke = Hitlerovi asistenti !!! Da ste šta ko narod valjali ,oslobađali bi sami sebe a ne bi čekali na saveznike ...
RS je ocistila teritoriju od ovakvih s.rdljivo ulojenih peraca g.uzica za kojima se siri nesnosni s.rad,rijesila se ovakvih ulojenih s.mrdljivih umotanih bahlijskih cobanica Emine i drugih.Uskoro i cista Herceg Bosna.Zivjela nasa lijepa Bosna cijela iz tri dijela
Dani vlade Slobodana Milosevica? Hvala bogu pa nije to bilo. :)
Hehehehe,odavno su dani Slobodana Milosevica,na 49%.Jos napraviti dane Alije na 24%.Bosna cijela iz tri dijela
ADMINEEEEE... pa dokad čete ove komentare objavljivati... pa makar obrišite ove nenormalne... idioti klix-aški...
Na.bi.jem ti HA.LAha na rinuka od Vlaha! N.O.Z Z.I.C.A S.R.E.B.R.E.N.I.C.A!
S.v.i.m m.us.li.maj.mu.nima se na.je.b.em mr.tv.ih ma.te.ra na o.ce.vim gro.bo.vima! N.O.Z Z.I.C.A S.R.E.B.R.E.N.I.C.A!
Smijesno zaista.
Nije vam Klix kriv što je jedini Milošević za kojeg ste čuli Slobodan, pa vas sve asocira na njega. @Josilo Koji si ti majmun
\"Dani Vlade S. Milosevica\" nije isto sto i \"Dani vlade S. Milosevica\". Vlastita imena se pisu velikim slovom. I onda vam Sarajevo-X kriv sto ste nepismeni.
Bosanski vlasi dali dvosmislen naziv a kljiksovci pozurili da jos malo zakuhaju bosanski lonac. Retosi i jedni i drugi.
O ovom gospodinu Vladi S Miloševiću neznam ništa. Vjerujem da je bio odličan skladatelj i glazbenik. Vidim da je umro 1990. Mogu samo reći da je umro navrijeme, da nevidi sva zla iza 1990.