Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"SAOPĆILA" NIJE SIGURNO! SAOPŠTILA JESTE. SAMO NE ZNAM ŠTA VI IMATE SA NJOM, ONA S VAMA NEMA NIŠTA OD 1986.G. BOSANČINE PONOSNE, SAMO NE ZNAM ČIME!
Sarajlije inace vole sve Srbe koji nisu ostali u ratnom Sarajevu!
@HUGO A KOJA BI BILA POENTA OSTAJANJA? DA PREDJU NA ISLAM ILI DA SE ZENE UDAJU I DAJU SINU IME MAK, A KCERI UNA??? NE KAPIRAM.
...zena drugog planeta... sto bi rekao stulic
@silentbob2 sistema, seljacino....
Zbogom čudna, draga ženo. Neka ti je laka zemlja...
Ah samo kada bi neki ljudi znali,koliko duboko boli u dubini srca kada neko umre,neko koga i ne poznaješ,možda je čudno ali osjetio sam tu bol 50 puta od kako sam rastao i idalje rastem ali boli kada vidim ko sve odlazi.
Iako bi smo imali što-šta zamjeriti u odnosu spram nas u Bosni ipak zaslužuje poštovanje za literarno djelo i, reklo bi se, muško junačko držanje spram opake bolesti. Počivaj u miru Isidora, bol je ostao za tobom...
@mirza.filipovic.1 ZAMERITE VI SEBI! I MI VAMA ZAMERAMO ŠTO DOLAZITE TAMO GDE VAM NIJE MESTO.