Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, jako dobro odradjeno.
@UstasaAlIsmaili Kikseru, France, Bulevaru…...….ofiran si. Idi nadji svecenika sto te pokatolicio, i pradjeda Murata.
Sve je ovo nasa proslost I mnogo je sarena I zanimljiva I turci I austrougari I nasi kraljevi I kraljice, princeze...sve je to nasa proslost, Bosanaca I Hercegovaca...samo jos treba nauciti razlikovati okupatore I tlacitelje BiH od onih koji su je kroz prosle vijekove volili I gradili I sirili...To na zalost mnogi ne razlikuju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
😂😂😂😂😂 čuj muslimani se diče hrišćanskim kraljevima... pa ovo je stvarno fenomen I treba snimiti film ... Ostoja, Tvrtko , Katarina su se baš borili da Islam zavlada BiH. Kako vas nije sramota da lažete sami sebe!? Svi navedeni kraljevi I kraljice su bili doživetni borci protiv Islama! I kako se sad vi pronalazite sa njima a muslimani ste?
isto onako kako iranci njeguju perzijsku tradiciju.
Jedini fenomen ovdje je opšti autizam odnosno maloumnost kod srba i hrvata koji evo, nakucaše 160 komentara na kompleksima, fascinantno da osobe ne znaju ni šta je pojam historije, a tumačenje je na nivou balkan info eksperta. Fascinantno je da nisu svi iskompleksirani jer "KaKo VI mUsLiMaNi a SrEdnJoveKovni KraLjEvI iMajU KrIžArsKa iMeNa" dok pritom prisvaja sve što je došlo prije i prije i poslje hriščanstva, vi ste vic od naroda.
najbolje vas opisuje onaj vic kad su rekli cigi da se opredjeli sta ce bit srbin hrvat il musliman 😂😂😂
Tvrtko,Katarina,Stjepan,Hrvoje.... srećom danas su isto popularana imena a ne tamo neka čudna imena koja su došla s turskim okupatorom...
Nema ni jednog po imenu Muharem,kako to babo objasni mi!?Sve neka Vlaska imena i prezimena 😧.
"NeMa MuHaReMa MoRa DA je SrbEndA ili HrVat oD StoljeĆa SeDmOG, PoTuRčiLI StE sE, To neMa veZe sO voMo mUh muH" Krivoslavni nomadski otpad pokušava da tumači tuđu historiju a ne znaju ni da pritisnu space nakon zareza, eto tako je sve sa njima..
Ih da je Bog d'o Tvrtko ziv pa da vrati ono sto je osvojio ... od ovih novih nikakva haira ...
UZP na aparatima ... Bosna bosancima, krepajte ... nasa istorija, nasi kraljevi cija su djeca presla na islam.
https://www.academia.edu/39176679/Creatio_Regni_in_the_Great_Seal_of_Bosnian_King_Tvrtko_Kotromani%C4%87 265 strana Ragusa Dokument 1378
https://www.academia.edu/32763406/Povelja_kralja_Tvrtka_I_Kotromani%C4%87a_Dubrovniku_%C5%BDrnovnice_10._april_1378._-_Trstivnica_17._juni_1378_The_Royal_Charter_of_king_Tvrtko_I_Kotromani%C4%87_issued_to_the_Ragusan_commune_%C5%BDrnovnice_10th_April_1378_Trstivnica_17th_June_1378_
Bravo! I vise da se proucava i uci o bosanskoj historiji prije Osmanlija. To smo mi.
Cekaj??? Da li mi ovde govorimo o istim istorijskim likovima ili imaju i neki drugi sa istim imenom?? Da li je ovo isti Tvrtko I Kotromanjic, potomak Srpskih vladara Nemanjica koji je Krunisan za Kralja Srbije i Bosne u Pravoslavnom Manastiru Mileseva ni manje ni vise nego na samom grobu Svetog Save????!!! ili je ovo neki drugi "bosanski kralj" sa istim imenom i titulom???
Mars u kur.. tko si ti da ih ilustriras
Najjače mi je kad na klix dođu ova dječica od 17-18 godina i počnu pričati o imenima. A glupa djeca ne znaju da u recimo 11.stoljeću na ovim prostorima nije još došao Islam, te je logično da nije bilo bi Abdulaha, ni Mustafe ni Muhameda itd. A dječice, nećete vjetovati, u Saudiji ima Muhameda, katolika! Vjerovali ili ne. Tako da djeco draga, ispranih mozgova, ime i vjera ne označavaju autohtonost jednog prostora, nego isključivo ljubav prema istom.
@b.hodzic niste mi jasni djeco, mrzite ovu zemlju, volite susjedne zemlje i svojatate ih, a onda vam krivo kad bošnjaci vole Bosnu, pa odmah udarate kontru
Šta sam napisao loše, neka mi se javi bilo koji od ovih što udaraju minuse? Uredu je psovati muslimane i govoriti da su nepoželjni? Jel vas to čini Europskim narodom? Jel to vas srbe čini liberalnim? Dakle, vi otvoreno gajite mržnju prema drugom i drugačijem, a kukate kako mi želimo muslimansku Bosnu? Lažete sami sebe, vi ste ustvari fašisti, gori od samog Hitlera. Ne razumijem toliku mržnju prema ovoj našoj domovini.
Svaka čast, dobro izgleda. Originalna ideja
Tvrtko „Kralj Srba, Bosne, Primorja i Humske zemlje“. Zvanicna titula, sve lepo pise u knjigama iz tog veka u Vatikanu
Nigda Krsta na slikama a svi navedeni kraljevi su bili Hrišćani.
Kad procitam ove papanske komentare ispod, bude mi zao sto uopste svracam na Klix. Nevjerovatna kolicina primitivnih i glupih komentara od ljudi koji su nazalost bolesni. Normalan covjek nije u stanju napisati ovoliko komentara od kojih dobijes nagon za povracanjem. Mozda bi najbolje bilo poslati vas na neku livadu pa da se tamo pokoljete posteno, jer nista bolje niste ni zasluzili!