Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MESA KAD SE RODIO I ZIVEO I UMRO,BOSNJAKA NIJE BILO NI UDIMAMU.. JESTE LI PUNOLETNI ,KAO NACIJA?
@!!! Polahko malo.Meša je bio Srbin,oženio srbkinju,i neka ga tamo đe mu i jeste mijesto među braćom.Takav prokletnik,po Bošnjake bi bilo bolje,da se nije ni rodio.Isti slučaj je i sa Andrićem Ivom,kopiletom,koji je toliko nalago na Bosnu i Bošnjake,a i narugao se,a danas ga okivaju u zvijezde,kao naš Nobelovac,MRŠ!!!!!
HVALA BOGU DA SE POCINJE STAVLJAT U HISTORIJU BOSNE I HERCEGOVINE MESA SELIMOVIC GDJE MU JE I MJESTO! SRBI I SRBIJA SU GA POSRBILI ALI MESA JE MESA SELIMOVIC DO KRAJA DUNJALUKA, BOSANAC!!!