Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo, bravo!!! ja sam ponosna na vas, na Tuzlu.... i tužna što nisam i sama učestvovala... pa bar neko da radi lijepe stvari... bar da za nas čuju po nečem lijepom... a ne kao uvijek.. mi smo jedna država!!
@SArajka u potpunosti se slazem s tobom... dobro je nama kakav smo mi narod
@ nik je u pravu !! sva seljadija iz tuzle, krajine, istocne bosne se sjatila u sarajevo u upropastise grad. seljadiji je to uvijek bio zivotni cilj. njima je NASE SARAJEVO new york !
a ti si de - bil, da bi ti i dijete sa Down sindromom pozavidjelo na nizini IQ vrijednosti, a ameba bila ljubomorna sto si na nizem nivou evolucije od nje :-)
Sandzaklije su postale sarajlije cccc, a mnoge istinske sarajlije koji su nosili onu dusu sarajevsku, sad zive u Begoradu, Banja Luci, Ljubljani, Zagrebu..... Tuzla je grad koji je uspio u najvecoj mjeri sacuvati svoju nacionalnu strukturu, neki u Sarajevu ne mogu da podnesu da Tuzlu jednako vole i Srbin i Hrvat i Bosnjak jer su svi u Tuzli samo gradjani. Pravda za tuzlanskog junaka Iliju Jurisica.
Tuzlaci su veća Vlahadija od njih samih. Čast izuzecima (kojih je malo).
nedavno sam bio u tuzlu u tom prorpskom gradu,još prije 10godina su nam dizali 3 prsta i skandirali jugoslavija i država tuzla.grad koji nemalo ni malo bosanska duše,vise mi preteže na beograd...posoljeni su cudni ljudi...
@Tuzlak: RESPECT!!!
Podrska za Tuzlu !!!!!! Grad siroko otvorenih ruku za sve !!!!
Berba isplati ljude!
@nik..sad se ja tebe ufatio? haj jos nesto slazi..seljani vole lagat,to im je u krvi
Potpisujem komentar broj 1, nema kome coloseum nije duzan, ne znam kako ih nije stid uopste se oglasavati.
@tuzlak šta si se bolan mene ufatio, idi bolan pleši valcer ili idi na stranicu tuzla-x com
TREBA U TUZLU POSLATI ODRED SANDZAKLIJA I DVA ODREDA SIPTARA IZ SARAJEVA , to bi bilA OSVETA .. VIDILA BI ONDA TUZLA KOJU KOZU MUZE
da,fax zavrsio al u TUZLI, i ne citas me NE MRZIM SARAJVO mrzim seljacine koje ga zatrpase a sve mi se cini da si ti jedan od njih..sta je to sarajvo da mi iz velikih carsija imamo zelju doci u tu kasabu zivjeti? ako je tebi kao bivsem seljaninu i brdjaninu sarajvo interesantno meni nije jer ja sam odrasto na asfaltu i jedva docekam par neradnih dana da odem u prirodu..a vi koji ste uzgajani u prirodi vama je zabremede hodat po betonu