Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za sff vidimo se sljedece godine dusmani crknite
yebo te festival i ti njega.
@EmirSSuljagicspahic a sta ce ostajati duze od 12 sati. To je prosjek svakog turiste i njihovog zadrzavanja. Nemaju sta vidjeti, a kad dodju do auta imaju vidjeti razbijeno staklo i ukradene stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naredijjo Bakir!
kako se i sff uvlaci Erdoganu u g.....
Tuski je najbolji znaju to srpkinje.
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!
Hocel biti prenos filma
bilo je lijepo
poturucama srce ko dzamija :)))))
yebo te djed koji je vjeru prodao.eto kakvi ste.
Smeće od filma, ali navikli smo da takvi pobjeđuju na ovom istocnjackom festivalu.
Ne mogu da vjerujem da "Scream for me Sarajevo" nije diobio nagradu za najbolji dokumentarac. Ovo nije samo najbolji dokumentarni film u BiH ikad, već i najbolji posljeratni film općenito. Publika dala rekordnu ocjenu 4,98! WTF?!
ko te pita... vjeruj ne vjeruj... svejedno je. Istocnjacko smece od festivala.
Lijepo je cuti za nagradu Srce Sarajeva..., nasi roditelji su dali svoje zivote za taj grad, cestitam ti grade
Bila u ratu...ostala bez roditelja...zato ne objasnjavaj kako je bilo...meni najgore... selam iz Züricha
nece valjda neki s meril streep ili drugim oskarovcima
sve tursko volimo..
To je el bake preko stele hehe
❤❤❤❤❤
Kada bi ov ljepa odjela i haljine dali na aukciju pa dase sredstva daju gladnima u bih.