Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratim NOVU TV i sve vise shvacam da su se oni nalozili na ovaj SFF vise nego mi. Svaki dan reklama jos 10 dana, jos 7 dana, 5... Btw. Svaka im cast.
Agresori nam se uvlače u guzicu
Uvukli ti se ilahijarabi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa pametni ljudi...
Steta, mozda se ponadale Bosnje da ce taslacit turistkinje :D
SFF je mogao biti medu glavnim festivalima u Europi i sire, ali je postao okupljanje seljacke elite i propalih umjetnika samo zbog loseg vodjenja i manjka finansijskih sredstava. Grad za vrijeme festivala okupiraju seljacine sa raznih planina koji grad pretvore u kontejner bacajuci svoje smece na sve strane, a sponzorusice i qrvice se ponadaju da ce pokupiti nekog dijasporca al sve to padne u vodu..... svake godine ista prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ce ih zanimat SFF? Ovi sto dolaze veci kokuzi od nas...
Ko im je kriv
Nemojte samo ulaziti u TRAMVAJE, TROLEJBUSE I AUTOBUSE!!!
A ovo je kao pravdanje što SDA i gradonačelnik nisu dali lovu za SFF. Ofirni ste, ali skroz. Mi smo kao ludi pa nam se samo čini da je Sarajevo krcato turistima u doba SFF-a. Vjerujmo SDA i klixu a ne svojim očima! LOL
Ovo je sasvim normalno,.... šta treba, otići npr. u Španiju, i tamo "visiti" po kinima.....šta ima !!??
Izgleda da iz SFF nisu platili Kljaksu, pa ih pljuju.
E bas vam je mjerodavno ovih 5 turista koje ste ispitali.
eki da ne znaju suplja prica turista ... svi oni dobro znaju samo se prave FRANCUZI
Ja kao turisticki radnik koji je skoro svaki dan sa turistima u zadnja 2 mjeseca mogu reci da ovo nije tacno.Mnogi su za cilj imali bas Sarajevu a velika vecina istih je cula sa SFF i jedva ceka da pocne.
lično poznajem turiste koi će pratit desavanja na sff-u
Počima Sarajevo Dijaspora Festival!
cuj nova tv. pa njima je stalo kad je zagreb još dosadniji od sarajeva. i sad big deal što nova tv nema pametnijeg posla, smiješno...
ja. baš će neko dolazit vamo radi filmskog festivala. ko da je to nekom iz bijela svijeta događaj... na to se lože samo lokalni papci.
Ljudi dodju na par sati ili na koji dan i neko se cudi sto to vrijeme nece da trose na gledanje filmova, vec bi radije pogledali malo grad? Sta je tu cudno ili pogresno?
ne zanima ni nas
Koga još zanimaju nižerazredni filmovi B produkcije!?
DAJ NAM TRI DEEE.. sff promovise regionalni film, ne holivudske blokbastere.. koji su sasvim slucajno puno vrijedniji od tih 3D orgazama