U povodu 20 godina od uništenja
29
Trst se sjeća Vijećnice, simbola multikulturalnosti
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vječnicu su spalili srbi treba prodati Sabornu crkvu da naplatimo stetu
koji agresori!?Napisite kako treba-Velikosrpski Turski mitomanski cigani fasisti srbi zajedno sa mitomanskim petokolonaskim genocidasima ciganimafasistima srbima iz danas bivse \"RS\" u agresiji na Bosnjackoj BiH!
E fino, sada od Talijana trazite donaciju za renoviranje iste, posto je njima ocigledno vise stalo do Vijecnice nego Bo-snj-ama, koji je drze kao taoca kulturnog naslijedja. Kazu: noc sjecanja na simbol Sarajeva, kao da je vise nema, a poznavajuci B-os-nje i njihov naum to je itekako moguce, mogli bi recimo na njenom mjestu jednu vasionsku dzamiju napraviti, sa mi-na-re-tom ko najmodernija raketa, da bude novi, ljepsi i stariji simbol Te-he-ra-na, pardon Sarajeva.
@ oj livado SAMO svinje jedu SVINJE !!! Krist - Isa nije JEO KRHMETINU I BIO JE OBRE*ZAN? sto znaci da svi Hriscani nisu sljedbenici Krista i tu JE SVAKA DISKUSIJA ZAVRESENA !!! A STO SE TICE VJECNICE, nju su mogli i SU pokusali unisiti SRBO BARBARI i PRIMITIVCI, sta zna SRBIN JUCERASNJI IMIGRANT STA JE PISANA RIJEC I KULTURA ?!!! NIKAD ZABORAVITI I OPROSTITI !!! SRBIJA = TERORIZAM = BARBARIJA = FASIZAM i NACIZAM !!! DON\'T FORGET !!!
bosanceros:\"i to po nesreci puskama napravljenim u cafirskim zemljama hihihihihih,oni su ti kao oni teroristi sto su ih prikazivali u pakistanu,pozivaju na rat protiv cafira i poganog zapada a na nogama im adidas patike hihihihihi\" Nose Levy\'s ke i Adidas tene od svinjske koze, piju Coca Cola-u, puse Marlboro, koriste rusko, njemacko i americko naoruzanje, nosaju motorole i Ray Bahn, voze Toyota-e, Nissan-e, Wolfsvagen-e, a od elektornike koriste LG, Sony, snimaju se Canon-om, Nikon-oom, Minoltom, JVC-em, a te snimke postavljaju na YouTube server u Britaniji koristeci Toshiba-u, HP, Acer i druga dostignuca islamske tehnologije
sos:\"Restauracija vijecnice kostala je enormno.Desetak drzava je pomoglo da se odradi rekonstrukcija.Racun za nastale stete u glavnom gradu BiH kao i cijeloj drzavi trebalo bi isporuciti Palama koje su tada bile \"glavni centar\". Sa pala su stizale naredbe za paljenje,rusenje,protjerivan je,silovanja.......... \" Hajmo malo logike... 10 zemalja je dalo pare, ajos nije obnovljena, a vi bi sad jos jednom da naplatite? I koliko puta iza toga jos??? Koliko bi bilo dovoljno ili vi u stvari TRAZITE IZDRZAVANJE. Prvu sadaku pojela maca, pokupili politicari, pa hajmo sad jos jedan krug. A dobro je poznato, ne samo iz Vijecnice, nego je nacionalno blago iz BiH iznoseno sakom i kapom i zavrsilo je u privatnim kolekcijama.
trst je naš
Nije to nista u poredjenju s onim sto su Turci u Bosni popalili...
i to po nesreci puskama napravljenim u cafirskim zemljama hihihihihih,oni su ti kao oni teroristi sto su ih prikazivali u pakistanu,pozivaju na rat protiv cafira i poganog zapada a na nogama im adidas patike hihihihihihihihihihihihihihihihihihih
Samo idioti kao što su tompson i AK47 mogu sebi dati nadimak po pušci
Naravno da je multikulturalni. U Sarajevu žive Bosanci, Bošnjaci, Bošnjani, Muslimani, Turci, Arapi ... da ne nabrajam dalje.
interesantno,multikulturni grad a ne mozes kupiti svinjsku pastetu hihihihihihihi,kako ste providni i komicni.....
Smrdi su spalili vijećnicu jer kao inteligentan narod svu svoju nauku zna napamet..sve guslarske pesme koje se prenose sa papka na papak...
OJ LIVASO evo zasto http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/337940/Na-tezgama-sa-polovnom-robom-prodaju-nosen-donji-ves-i-koriscene-kreme
nije Trst vec Trieste... Pozzz od raje iz bivse Juge za Sarajevo iz Triesta...
. .
nije Trst vec Trieste. Pozz od drustva bivse Juge za Sarajevo iz Triesta ..