Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=42632 Dvije istrage za organizovani kriminal protiv trotuar generala Ajnadžića se već vode u Tužilaštvu! Dao uposleniku općine otkaz nakon što je dao izjave kao svjedok protiv njega! Džaba mu svi botovi kad odvedu u lisicama...
Asfaltirati trg u sred grada?! Hajde sto trotoare asfaltiraj svugdje po centru, ali trg asfaltirati a ne poplocati???????? Bosno moja, epic fail.
@manki Asfaltirani su trgovi i po Zagrebu i Beogradu, to nije ništa novo, cemu bi se trebalo cuditi, ipak je to prostor koji je sluzio kao parking
Sve pohvale za odlicne ideje. Da je vise ovakvih i slicnih projekata, idemo dalje do medalje
Tek sada se vidi koliko je trg uljepsao pozoriste, ucinio ga pristupacnim, pozoriste doslo do izrazaja.
Ideja je odlicna, a koliko vidim izvodjenje radova ide u najboljem redu. Po meni svako pozoriste treba imati trg.
Pozoriste mladih je onim parkingom toliko bilo zaklonjeno i "baceno" u drugi plan. Jako lijep projekat mladih ljudi koji ce doprinijeti ljepsem izgledu nasega grada.
Neka se uklonio parking, svakako je bio jako nepristupacan, stvarao zastoje u saobracaju prilikom ulaska i izlaska sa istog.
Cekam krajnji rezultat. Ovaj trg ce toliko doprinijeti na cjelokupnom izgledu pozorista mladih.
Od mene cestitke sto ste nam od parkinga napravili mjesto za uzivanje i opustanje u slobodno vrijeme i na suncu obasjanim klupama
Da malo vise citate sta pise ne biste pisali gluposti za ovo i ovakvo arhitektonsko rjesenje koje je osmisljeno od strane studenta istoimenog fakulteta zato ne budite smijesni super je!
Studentu Ahmetu sve pohvale za ovo sto je osmislio a opcini sve pohvale sto je studentski rad znala prepoznati
Asfaltiranje i dotjerivanje ovog prostora se odavno trebalo desiti.Ovo je sad super mjesto za studente
Jos da nam se sredi zelena povrsina pa da kafe pijemo na tim klupama
Ovaj dio se i trebao urediti.Dosta je bilo parking mjesta i sirenja limuzina.Sada je red na klupe
Svaka cast na ovom odlicnom projektu,parking je bilo neophodno ukloniti.
Pretvaranje parkinga u trg je odlicno rjesenje,u gradu ionako imamo malo otvorenih javnih povrsina.
Kvalitetan i orginalan projekat od same ideje do realizacije,a zelenih povrsina nikad dosta.