Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se komada nasa zemlja i ponizava nas narod (mrtvi i zivi) mi treba da sutimo? ????????????????????????????????????????????? USTAJTE , USTAJTE, BUDITE SE BOSNJACI!
@Vuk... izvini vuce ali takvi kao ti su 1991 izlazili i kritikovali ljude koji su zelili da se organizira odbrana od vlaske armije. Naravno vlasima je bilo u interesu da dovedu do nejedinstva, neorganiziranosti, kako bi lako mogli okruziti gradove i sela. Taj stav o kojem ti govoris da nacionalizam nanosi stetu jeste tacan. Ali hajde odgovori da li bi bilo bolje da nacionalizma nema? Sta bi to znacilo, jel bi znacilo dodji komsija i uzmi sve sto ti dragao a ???? vidi buraz, ti i slicni tebi vjerujte kome hocete, ali isto tako nemate nacina da promjenite stav ljudi koji su itekako upoznali rezultate vase demagogije.
Ja cu sljedece ako bogda kad diplomiram da se zenim i to za hrvaticu, hrvati su mi mrski, srbe prezirem ... ja cu se postarati da moje dijete zna ko je armija bih a ko su bili agresori i naucit cu ga da ne napravi gresku kosto su nasi ocevi napravili pa se branili goloruki i vjerovali komsijama vuk dlaku mijenja cud nikad !!!
Bravo za Bravu i za komentar -vuk dlaku mijenja-Svi trebamo vise puta to procitati da bi i sami komentarisali ovaj clanak
Vuk dlaku mijenja ali cud...neki jednostavno imaju predispozicije za konfliktuoznost, tj. nisu dovoljno evoluirali da bi znali stovriti mir, saradnju i nesto korisno te vrste...pa su zato destruktivni...u tu vrstu spadaju nacionalisti, bilo oni hard core ( kakvi su izgleda najsmjeliji u rsu), bilo vehabije, neobošnjački, neihrvatski, oni trajni, polutrajni, ili kratkotrajni ( momentalni)...svejedno je...istroija ne pamti da je nacionalizma ikome ikad donio ista korisno... narvno, politicki gledano Bosnjaci jesu najveci stradalnici i kad je u pitanju nacionalizam, nisu ni do koljena komsijama sa sjevera ( mislim na politicare , narod ko narod....), ali nije da nismo kontaminirani nacionalizmom....treba biti objektivna...i to malo nacionalizma vec stvara dovoljno stete...nacionalizam je ko droga...opija i odvlaci od korisnih stvari...toje u stvari komepnzacija za ocaj neostvarenosti....to je urkatnko BOLEST i trba je lijeciti,,,samo ima li ko da to lijeci? U modi je!
super,predstave..odlican glumac...gledalo sam i zvejr na mjesecu i usamljeni zapad(fantasticna predstava i sve u predstavi:))) samo naprijed ermineee
E moj jadnice. sta ti mati nato kaze. Muslimani su se 2 puta pokolebali vise nikada.
zaboravio je kad mu je brat potegao pistolj na srpkinju 92 Senada Bravo je zestoka kuja i sad se njen sin nasao da nam drzi predavanja o nacinalizmu
Jel ovaj Bravo Italijan.Slažem se da Talijani treba da se suoče sa svojim nacionalizmom jer je Berlusconi opasno skrenuo nadesno.
ne treba se zaboraviti....NIKAD....ostalo nam jos nekih 30-ak godina da se nadamo da se ovo ne ponovi.....
KADA SE srbi OBRAČUNAJU SA SVOJIM NACIONALIZMOM(pardon FAŠIZMOM)ONDA ĆU I JA SA SVOJIM.NAUČIO SAM JA LEKCIJU IZ 92-e.
sve uspjesne evropske zemlje su nacionalisticki nastrojenje.. u nacionalizmu i nacionalnoj svijesti je spas konju jedan, konjinooooo glupa..
Odlican glumac sa potencijalom da postane prava glumacka gromada, ali na srecu jos veci covjek i intelektualac. Sto zapravo umjetnika i cini Umjetnikom.
Najbolji i najintelektualniji glumac na nasim prostorima. On bi trebao biti uzor svima, mladim ljudima prije svega. Cestitke za nagradu, zasluzeno.
dobro je da ovdje nema nacionalista:)