Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim :)))
mislio sam da ce povodom ramazanskog koncerta dirigovati abu hamza kad ono diriguje julio maric... ccc
@Nadrikultura Ja samo ne znam gdje ste procitali da su na programu djela kompozitora koje ste naveli. Jasno je naznaceno ime kompozitora Ammara Jazica i djela koja se izvode a ocigledno je da su prilagodjena prilici..... Zalosno je da ljudi u 21 stoljecu jos uvijek smatraju da simfonijska muzika podrazumijeva iskljucivo muziku \"Cajkovskog, Betovena i Hendla!\" Jos jednom bravo za Sarajevsku filharmoniju!
Ma sta je ovo, sve prohupalo danas! Tako se ne docekuje Ramazan! Uz Cajkovskog, Betovena i Hendla! To ti je isto kao kad bi svirali za bozicni koncert Mercan Dedea, ili pak Ahmeta Ozhana! Sto jes\' jes\' ne idu sljive i bundeve zajedno!