Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci covjek ikad! U povijesti i buducnosti balkana, takav se vise nece roditi ni za milijardu godina!!! Kad je ovu nasu stoku mogao dobrst u red, ma ne znam kako je to uspio, to je najveci uspjeh u historiji covjevanstva ovu bagru ujedinit! Zasluzio je najvecu mogucu nagradu u historiji covjecanstva, divim se tacno tom covjeku. Cudo nevidjeno! Druze Tito mi ti se kunemo!
TITO JEDAN JEDINI !!!
O njemu najbolje govori ovaj objekt koji je napravljen da se spasi 350 guzonja uključujući njega i familije odabranih! Ista su sve to govna, samo je sistem bio bolji. Kapitalizam je zlo, socijalizam je humano društvo!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nacionalnim spomenikom Titove ostavštine bi se trebao proglasiti Goli otok...E da ga je sad opet aktivirati...
Slažem se sa svakim ko predloži neku golotinju...
Za ovo 'balavi' bih te rado castila :D. Cekaju te u stranci na prozivku;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drugim rijecima, spomenike iz NOB-a ne priznajemo, mora da nas ceka svjetla buducnost.
ovo ce propasti, kao i muzej u sarajevu neki dan kad sam htio otici, zovnem jel se moze posjetiti, kad mi kaze neka teta, s druge strane zice: moze, al moras se barem 15ak dana prije obratiti ministarstvu za obrazovanje kulturu i sport, pa ako oni uvaze molbu, moze sramota!!!
dobar za uzgoj sampinjona...
Predviđao je invaziju Amerikanaca, kako je kasnije bilo u Iraku, Afganistanu,Libiji, sada u Ukrajini... opremio Jugoslaviju da je bila praktično nepobjediva sa JNA... ali nije bio toliko mudar da stvori nasljednike, i da predvidi "inside job" koji su Anglo-Amerikanci, preko MMF-a, SB. nevladinih organizacija... definitivno u BiH slomivši južnoslavensku zajednicu sponzoriranih preko etničko-vjerskih stranaka: Alijinih zelenih, Rašinih crnih, i Stjepanovih smeđih... (Aliju su obrađivali Clinton i Albrightova, Rašu A. Sherman izaslanik M. Thatcher, Franju i Stjepana-Pepija Vatikan i jezuiti, Zlobo bio pod kontrolom Kissingera i lorda Carringtona).
Kako se može doći do ovog bunkera? Jesu li dozvoljene neke "neorganizovane posjete"??
neogranizovane posjete se kaznjavaju sa po jednom godinom zatvora,pa ti stisni i dodji neogranizovano,moras organizovano doci
Zar nije otvoren za turističke posjete?
Cudi me da ga Bakri nije uspio privatizovat.
mb82 - bez spomenika nema ni komunjara, spomenici su njihov bog kojem se klanjaju, kontaš?
Tito je bio cetnik koji nam je skoro unistio vjeru i ucinio naciju nepismenom i zatupljenom.
Ne djedovi su znali da nasalju djecu na ispiranje mozgova komunisticko-cetnickom propagandom. Pogledaj najrazvijenije zemlje svijeta Saudija, Kuvajt, Turska oni su vjernici i Allah im dao sve.
Komunisti su unistili ovu zemlju jos placamo njihove dugove, a unistili su i moral zene nam hodaju gole, voze... zna se gde je zeni mesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tito je bio cetnik.
cosmo, možda u tvom bolesnom svijetu gdje se orgazmi doživljavaju na zločine fašista i komunista, normalnim ljudima je bio diktator i masovni ubica
nekrofilne nacikomunističke izdrkotine, uskoro ćemo i vas i braću vam četnike zakonom zabraniti pa ćete udarat minuse - svaki put kad ga primite u KPDomu
Ja bih ovo dao u koncesiju, i pare dao za izgradnju puteva, ako je to već promašeno u doba socijalizma.
Realno, što će nama ovo? :s
Ovo ti je za komunjare ko Meka za muslimane, samo što se Muslimani ne klanjaju kamenu...
Nikad više bando crvena !
Komuniste zamijenili kapitalisti!
Ček, ček... Gdje je Titina pećina u Drvaru, kafana u kojoj je komesar Jošo reko da nema Boga, rodna kuća druga Tala, i sako Hrsuza Halilčića, aaaa ????
...ništa, jarane...od tite bunker i zavnobih :))
O njemu najbolje govori ovaj objekt koji je napravljen da se spasi 350 guzonja uključujući njega i familije odabranih! Ista su sve to govna, samo je sistem bio bolji. KAPITALIZAM je ZLO, SOCIJALIZAM je HUMANO društvo!
...svaka država ima ovakve kapacitete za svoj vrh...od amera pa na dalje...
Ovakvi objekti su neophodni,da ipak prezivi vlast nakon atomskog udara,da nebi zavladala *potpuna* anarhija u drzavi.