Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je bilo fašisti ? Pokušali ste uništiti sve što je maršal Tito ostavio iz sebe, ali niste uspjeli !!! Htjeli vi to ili ne stoko fašistička, največi sin naših naroda će vječno živjeti, u srcima ljudi širom svijeta !!! Njegove ideje su vječne i neuništive !!! Ovaj bunker je jedan od dokaza, njegove neuništivosti !!! A našu Jugoslaviju, domovinu svih naroda i narodnosti, čemo kada tad obnoviti, a vas proklete fašiste, čemo smjestiti na goli otok, gdje čemo vas mučiti do kraja vaših bijednih života !!! Živio Josip Broz Tito i živjela Komunistička partija Jugoslavije !!!
DRUZE TITO MI TI SE KUNEMO.
slika 4, lice majke mi!!!
Tvoj tata i djed bi se jos uvijek izjasnjavali kao srbi, da ti nije TITE, idiote jedan!
@svi velikosprski kolaborateri i balijski veleizdajnici: UPDATE: TITO IS DEAD!!!! KAKO ĆE ŽIVJETI KAD' JE MRTAV, TRAG MU SE ZATRO' INŠA,L,L,A,H!!!
napokon nesto pametno i napredno
pretvoriti? Sve dok pricamo u buducnosti a ne u proslosti nema napredka. Pretvoriti-Kad? Nikad! Pretvorili smo! Proslost-Uspjeh napredak jer smo nesto ostvarili Kljuc uspjeha zapamtite svako ko od politicara prica u buducnosti (mi cemo ovo,ono) Laze . Toliko od mene ed.
umjetnici trebaju ici u Dansku,ovamo cim zavrsis umjetnicki fakultet drzava ti daje placu svaki mjesec bez obzira radis ili ista
Ove idiote treba pohapsiti. Kakav muzej i pm. Sprema se svjetski rat a oni od vojnog objekta prave muzej. Sto ne mogu ovih sminkera cudo jedno!
Mi umjetnici trebamo pare.Ne znamo orati I kopati ali znamo kako se djaba zivi.a vi rintajte ko konji za nas.
a vala ova prvazastavica na slici je najljepsa
Dragi umjetnici, ukoliko ste u stanju svaki mjesec izdvojiti između 10 i 20 hiljada maraka na struju, gorivo za turbine koje moraju stalno raditi, održavanje i čuvanje objekta koji je u to vrijeme koštao 5 milijadi USD izvolite odmah. U suprotnom nemojte se brukati ovakvim prijedlozima.
Kako neko zna "cijediti" budjetske pare za gluposti, Boze dragi ??? A sta je sa Zemaljskim muzejom ??? Je li on kakak kuturni spomenik, treba li njega otvoriti ??? J.e...b.o. li vas otac u.b.l.e.h.a.s.k.i !!!!
"BOŠNJAČKI INSTITUT"....hahhhahhah Pa vi Muslimani ste imali u svojoj historiji samo dva velika čovjeka u nauci i umjetnosti: MEŠA SELIMOVIĆ i EMIR KUSTURICA.. i na njih ste se P.O.S.R.A.L.I.. Ovaj "BOŠNJAČKI INSTITUT" je prema SANU ("Srpska akademija nauke i umjetnosti") obično SELO u odnosu na NEW JORK...Nema više SRBA da vam podižu procenat intelektualca...
ODLICNA IDEJA,ORGINANA !!!!!!!! PODRZAVAM. ZA KLIX.ba : iako ovo nema veze sa temom htio sam kazem da ste u zadnje vrijeme nekako ISPUHALI.ahaaa znam velka konkrencija neka neka nema kod nas monopol drzat, ETO NEKAKO STE ISPUHALI NEMOJTE SE NAC UVRIJEDJENI AL MI LICITE NA NAPUHANI IZMET A MISLITE DA VAM JE VELKA HERCUSA. uuuuuhhhhhh DISSSSMRRRRR
Radnici u Hrvatskoj greškom probili tunel usred planine.... glupi Hrvati hahahah
Samo mala opaska, ARK nije Atomska ratna komanda nego Alatnica - Remont - Kalionica.