Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast majstore
max, poserem ti se u olimpijski duh... a tebi geteborg: rasprodane karte budu i za koncerte semse suljakovic, sinana sakica, zeljka joksimovica... pa to automatski ne znaci da je to neki kvalitet
Bravo Srdjane ! Ti si radost za prave Bosance i Hercegovce,legendo svaka cast ! Voli te tvoj Olimpijski grad,a dusmani mogu u p.m.
svaka cast glumcima i amaterima i profesionalcima film super ma sve super
nadamo se da je ovo samo veliki pocetak BRAVO!
obavezno gledatiiiii!
pusite vi meni svi kurac
Film je prva liga, u Geteborgu je prikazivan tri dana za redom i sve karte su bile rasprodane. Cestitam!
HAMDOOOOOOO TIIIIGARRRRRRR!
svaka cast, tako treba! harun | 03/02/2004 16:19:28 harune s malim slovom, kad kopiras, zaboravio si veliko slovo H "papak"
Cestitam, nas uspijeh je sve veci!
film nije bas nista posebno mogao je biti mnogo bolji da je gluma pojedinaca bila bolja - ona cura je uzasna (bosna ima toliko dobrih glumica i steta da pored toliko talenta ona dobije ulogu - mora da je za djaba radila) Srdja ima jos mnogo toga da nauci od Tanovica - OPROSTITE ALI IPAK TANOVICEV FILM JE REMEK DJELO
fino momci. svaka cast...
SVAKA CAST! SAMO TAKO DALjE! SVAKA CAST! SAMO TAKO DALjE! SVAKA CAST! SAMO TAKO DALjE! SVAKA CAST! SAMO TAKO DALjE! SVAKA CAST! SAMO TAKO DALjE! SVAKA CAST! SAMO TAKO DALjE!
nek crknu dusmani....