Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabo ce te vi sta tu odgledat kao prvo nema kvoruma a kao drugo to sdaovci prave sebi jazbinu na racun budzeta kao sto su i naucili
Sanski Most kino salu koristi za skupove i ceremonije obilježavanja godišnjica, o filmovima i predstavama nikakav pojam nema kino sala.
Kina generalno propadaju u svijetu, kod nas se grade. To je tehnologija koja izumire, streaming servisi su preuzeli tu ulogu.
Pa nije bas, ja iz Tesnja idem u Tuzlu ako je kakav dobar film, minimalno 5 puta godisnje, kino je kino i pravi dozivljaj je tako film pogledat. Ovo je za svaku pohvalu.